30 липня 2025 10:52
Ситуація, коли рекоутер сам до мене звертається і пропонує розглянути відкриту роль, а потім наступного ж дня надсилає відповідь: ...ми вибрали іншого кандидата ...і все по фідбеку. Це максимально дивна ситуація, і вакансія ще є відкритою на LinkedIn. Шановні, це непрофесійно. Успіхів вам.
Світлано, вітаю!
Щиро дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що склалась така ситуація.
У процесі пошуку кандидатів на відкриті вакансії наша команда звертається до фахівців із різним досвідом, кар’єрним шляхом і навичками — на основі інформації, що міститься у публічних профілях. Після уточнення деталей усі кандидати проходять внутрішній етап відбору перед призначенням першої співбесіди. Це дозволяє ефективно використати час як кандидатів, так і рекрутерів.
У цьому випадку на наступний етап було обрано спеціаліста, чий досвід та навички краще відповідають вимогам саме цієї ролі. Ви абсолютно праві — позиція наразі ще не закрита. Моя колега мала на увазі, що рішення було прийнято на користь іншого кандидата для продовження процесу.
Моя колега найближчим часом з вами зв’яжеться та надасть більш розгорнутий фідбек.
Щиро вдячні за вашу відкритість та інтерес до нашої компанії. Бажаємо вам професійного зростання та нових успішних можливостей!