N-iX

понад 1500 спеціалістів
Київ, Львів, Дніпро, Вінниця, Івано-Франківськ, Тернопіль, Медельїн (Колумбія), Бангалор (Індія), Бухарест (Румунія), Валлетта (Мальта), Варшава (Польща), Вроцлав (Польща), Краків (Польща), Мальме (Швеція), Софія (Болгарія), North Miami Beach (USA, FL)

30 липня 2025 10:52

Svitlana Pishchulina, Training Learning&Development | HR admin

Ситуація, коли рекоутер сам до мене звертається і пропонує розглянути відкриту роль, а потім наступного ж дня надсилає відповідь: ...ми вибрали іншого кандидата ...і все по фідбеку. Це максимально дивна ситуація, і вакансія ще є відкритою на LinkedIn. Шановні, це непрофесійно. Успіхів вам.

Світлано, вітаю!
Щиро дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що склалась така ситуація.

У процесі пошуку кандидатів на відкриті вакансії наша команда звертається до фахівців із різним досвідом, кар’єрним шляхом і навичками — на основі інформації, що міститься у публічних профілях. Після уточнення деталей усі кандидати проходять внутрішній етап відбору перед призначенням першої співбесіди. Це дозволяє ефективно використати час як кандидатів, так і рекрутерів.

У цьому випадку на наступний етап було обрано спеціаліста, чий досвід та навички краще відповідають вимогам саме цієї ролі. Ви абсолютно праві — позиція наразі ще не закрита. Моя колега мала на увазі, що рішення було прийнято на користь іншого кандидата для продовження процесу.

Моя колега найближчим часом з вами зв’яжеться та надасть більш розгорнутий фідбек.
Щиро вдячні за вашу відкритість та інтерес до нашої компанії. Бажаємо вам професійного зростання та нових успішних можливостей!

Ну HR получил свой бонус, мавр сделал свое дело