21 травня 2025 23:11
На жаль, весь процес зайняв близько 1,5 місяця — від першого інтерв’ю з HR до фінального рішення клієнта.
Фідбек після технічного інтерв’ю я чекав понад тиждень, хоча була озвучена конкретна дата. Отримав його лише після двох фоллоу-апів.
Потім рандомний дзвінок з менеджером проєкту — і вже під час дзвінка з’ясувалося, що це не той проєкт, про який говорила HR.
Далі відбулося інтерв’ю з клієнтом. Знову — жодного фідбеку: через тиждень чекання та мій фоллоу-ап отримав лише коротке «тебе не вибрали» (без пояснення і тд.).
Одразу після цього мені сказали, що мене розглядають на ще одну позицію. Я чекав знову більше тижня, і лише після ще одного нагадування отримав відповідь: «усі вакансії закриті, на жаль, не можемо рухатись далі».
Знаю, що компанія реально крута, але... невже настільки складно навести порядок у рекрутингу?
(Питання риторичне: розумію, що в те, що напряму не приносить грошенят — вкладатись не обов’язково.)
PS. Патологія
Дякуємо за те, що поділилися своїм відгуком. Нам дуже прикро, що процес найму залишив у вас таке враження — з затримками у зворотному зв’язку, нестачею інформації після інтерв’ю та недостатньою прозорістю щодо змін у вакансіях. Ми розуміємо, що це могло викликати розчарування, і цінуємо ваше терпіння.
Ваш досвід є для нас важливим сигналом до змін. Ми вже переглядаємо наші процеси, щоб у майбутньому забезпечити чітку, своєчасну та відкриту комунікацію для всіх кандидатів.
Щиро дякуємо за вашу відвертість та інтерес до нашої компанії. Бажаємо вам подальших професійних успіхів!
Karol Dubas
Head of International Recruitment Sub-Unit