11 березня 2025 15:18
Вітаю!
Дуже сподіваюсь, що мій відгук побачать саме ті люди які відповідають за рекрутинг та за імідж/репутацію в компанії N-iX.
На жаль, мав можливість спілкування з «Senior» Talent Sourcer at N-iX Олександром Іваницьким. Який прийшов до мене з пропозицією розглянути наявну вакансію. Того ж дня Олександр отримав змістовну, структуровану, а головне щиру та відкриту відповідь. Також я поцікавився рамками бюджету на позицію, так званою «вилкою ЗП». Олександр виявився справжнім «Senior», і надіслав мені зустрічне запитання, а саме — скільки я отримую зараз і він «зорієнтує» на скільки проєкт покриває чи не покриває мою майбутню ЗП. Мої моральні принципи будуються на засадах поваги та чесності, тож без вагань Олександр отримав відповідь на своє запитання. А далі...Він просто зник. Через 5 днів, я нагадав про себе і попросив надати відповідь. Але Олександр почав, вибачте, пишу як є, вдавати з себе дурня. І написав мені, далі пряма мова:
«З радістю б поділився рейзом на ліда, але на жаль він мені не відомий(». Відповідь мене збентежила, але я все ще вірив що просто відбувся «міскомунікейшн». Тож уточнив своє питання + структурував попередню відповідь Олександра, розбивши її на дві частини з чого було зрозуміло що я очікую почути. Але «Senior» Talent Sourcer at N-iX Олександр вирішив мене просто проігнорувати та нічого не відповідати.
Отже, враження жахливі. А головне і найгірше, що така поведінка перш за все негативно впливає на відношення до компанії N-iX. По-друге, через таких «сіньорів» втрачається довіра до всіх рекрутерів. По-третє, Олександр досить недалекоглядний спеціаліст і відчуття що він гадки немає як працює «нетворкінг».
Ренате, добрий день!
Дякуємо за ваш відгук та відкритість. Нам шкода, що ми створили таку ситуацію. Ми визнаємо, що мали діяти більш професійно та прозоро.
Ми обов’язково розглянемо цей випадок всередині команди, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.
Просимо вибачення за цей досвід і дякуємо, що поділилися своїми враженнями — для нас це важливо.
Бажаємо вам успіхів у подальшій кар’єрі!