24 жовтня 2024 9:25
Я мав чудовий досвід роботи в компанії N-iX на позиції фронтенд-розробника. За час роботи в компанії я зрозумів, що тут панує атмосфера професіоналізму та підтримки. Проєкти, в яких я брав участь, були цікавими та різноплановими, і завжди викликали професійний виклик, що стимулювало до постійного розвитку.
Окремо хочу відзначити роботу команди: від колег до менеджменту — усі дуже професійні, відкриті та готові допомагати. Компанія створює всі умови для росту та навчання, часто надаючи можливості брати участь у тренінгах, воркшопах та сертифікаціях.
Важливо, що N-iX приділяє увагу балансу між роботою та особистим життям, пропонуючи гнучкий графік роботи та можливість віддаленої роботи, що дозволяє зберігати баланс у швидкому темпі IT-індустрії.
Загалом, N-iX — це місце, де кожен має можливість розвиватися професійно, працюючи в сильній команді над цікавими та інноваційними проєктами. Дуже радий, що мав можливість бути частиною цієї компанії.
Дякую всім хто прцював зі мною. Ви дуже круті!!!!