N-iX

понад 1500 спеціалістів
Київ, Львів, Дніпро, Вінниця, Івано-Франківськ, Тернопіль, Медельїн (Колумбія), Бангалор (Індія), Бухарест (Румунія), Валлетта (Мальта), Варшава (Польща), Вроцлав (Польща), Краків (Польща), Мальме (Швеція), Софія (Болгарія), North Miami Beach (USA, FL)

9 серпня 2023 16:00

Vitaliy Xenzhuk, DBA в JetFile

О кинорежиссерах из компании N-IX
История началась 2 недели назад с предложения на вакансию администратора Oracle/Postgres.
Прошел собеседование с рекрутером назначили тех собеседование.
С самого начала беседы меня уведомили что видео будет записано и потом показано менеждеру. На вопрос почему заранее не предупредила ответ — забыла.
Ну думаю и хрен с ним, записывайте.
Собеседник позадавал вопросы я поотвечал. К собеседнику претензий нет.
После этого с рекрутером договорились что со мной свяжутся через 2 дня по результату.
Никто естественно не связался.
Так-же после собеседования обявление о вакансии сняли.
Ну думаю надо самому связаться и спросить....и тут мне зарядили такое. (орфография сохранена):
"
як я казала на дзвінку, ми запис співбесіди пошерили з нашим архітектом, який безпосередньо займається відбором на цей проект, і він наголосив, що потрібно більш глибоко питатись по Oracle, PL/SQL на співбесіді
тому, потрібно буде робити ще одну тех співбесіду, на жаль(
підкажіть, будь ласка, чи вам ок ще раз пройти тех інтерв’ю?
"
Т.е первая серия фильма не понравилась. нужен второй сезон. Архитектор хочет других вопросов но сам бл..ь на собеседование прийти не хочет категорически.

Общее печатление от процесса: извращенцы компостируют мозг.

Підтримали:  Serhii Prykhodko Oleg Androshchuk

Віталій, добрий день!

Перш за все, хочемо подякувати Вам за зворотній зв’язок.
Ми дослідили цю ситуацію внутрішньо та проаналізували кожний крок нашої кооперації.

Приносимо вибачення, що на першому етапі комунікації з рекрутером окремо не приділили увагу факту про запис відео технічної співбесіди, який відбувається з Вашого дозволу — як письмового (коли приходить запрошення на технічну співбесіду на пошту) так і усного — вже перед самим записом ми обов’язкого перепитуємо чи дає людина згоду і лише після цього робимо запис. У разі вашої незгоди ми, відповідно, інтерв’ю не записуємо.

В нас відбулися зміни до вимог вакансії, на яку Ви проходили співбесіду і з’явилися нові важливі деталі. Через ці зміни виникла необхідність для додаткової перевірки навиків.
Ми тимчасово прибрали публікацію аби оновити її відповідно до нових вимог.

Нам дуже шкода, що Ви стикнулися з незручностями і дуже дякуємо за Ваш відгук, адже це допомагає нам вдосконалюватися.

З повагою,
Христина