9 жовтня 2024 15:00
На жаль, своєчасно не зайшов подивитися відгуки стосовно цієї компанії, не витрачав би марно свій час.
На рахунок довгої відповіді рекрутера я не буду нічого казати, бо сам не мав багато часу на узгодження співбесіди. Про нюанси співбесіди я теж закрив очі, бо всі ми люди. Але ось те, що я витратив час, виконав тестове й отримав відповідь коли вже вакансія закрита, це вже ні у які рамки не лізе. Майже кожен день рекрутер годував обіцянками, що перегляне, але написав вже коли вакансія закрилася, не попередивши ніяк. На мою претензію отримав у свій бік звинувачення від рекрутера Viktoriia Vyborna, що я сам довго йшов на інтерв’ю і сам винен.
Ні у якому разі не рекомендую співпрацю з цією компанією!
drive.google.com/...ywPR1JPz/view?usp=sharing
(в підтвердження своїх слів прикріпляю скріни за посиланням)
Доброго дня! Ви проходили інтерв’ю процес в нашій компанії на позицію рекрутера. Дякую за ваш фідбек. Дуже прикро, що ви отримали негативний досвід. Ми попрацюємо над тим, щоб не допускати подібних ситуацій. Проте здається причиною є непорозуміння.
Хотілось додати трохи ясності до вашого зауваження:
09.09.24 — до вас звернулись з пропозицією відкритої вакансії.
10.09.24 — ви відписали й проявили інтерес й надали слоти лише на день звернення.
В графіку рекрутерів вільних віконець для співбесід зазвичай немає на три дні в перед. В зв’язку з цим, до вас було звернення з проханням надати ще слоти на інший день.
16.09.24 — до вас звернулись повторно з питанням щодо вашої зацікавленості.
20.09.24 — ви повернулись з фідбеком, проте в зв’язку з лікарняним та неможливістю фізично розмовляти — у вас попросили слоти на наступний тиждень.
23.09.24 — ми узгодили дзвінок на 25.09.24. На дзвінку ми проговорили ваш досвід та можливості в нашій компанії, також було зауважено, що на даний час відкрито 2 вакансії в компанії — сорсер та рекрутер. Пошук рекрутерів в команду зазвичай це динамічний процес і звісно паралельно з вами в ньому приймали участь інші кандидати.
27.09.24 — було відправлено на пошту тестове, котре базувалось на закритих вакансіях (тобто не ті що в процесі), воно було попередньо узгоджене і обумовлене раніше на спільному дзвінку — все максимально прозоро.
30.09.24 — ви відзначили що не можете його виконати вчасно, — що звісно автоматично ставить під сумнів вашу зацікавленність в позиції, вроховуючи що раніше на інтервю ви відмітили, що маєте передоферні етапи і можливо вам на момент тестового нові пропозиції для вас не будуть актуальні.
01.10.24 — ви надсилаєте тестове не на пошту, а в телеграм. Я знову йду на лікарняний, проте обіцяю вам проглянути тестове.
Паралельно процес проходять інші кандидати.
07.10.24 — я виходжу з лікарняного й пояснюю ситуацію й повідомляю, що вакансія на холді й пропоную вам переглянути іншу позицію — звертаючись до вас професійно й щиро.
Мені прикро, що у вас стався негативний досвід. Я зроблю висновок з ситуації й постараюсь не допускати подібного.
Гарного вам дня!