23 жовтня 2024 15:52
Рік тому я відгукнувся на вакансію QA Engineer, і це була моя перша робота в IT. Звісно, було трохи хвилювання — як усе піде, чи знайду спільну мову з колегами. Але всі страхи розвіялися відразу після початку. Колектив — це золото: доброзичливі, професійні люди, які завжди готові підтримати. Атмосфера в офісі сприяє не лише ефективній роботі, але й постійному розвитку, а жарти протягом дня роблять роботу приємною і легкою.
Спочатку, зізнаюсь, було непросто — нові терміни, внутрішні процеси і так далі, але завжди можна було звернутися до колег за допомогою. Це надавало впевненості та стимулювало рости далі. Окрім цього, у компанії майже відсутня бюрократія — якщо терміново потрібен вихідний, жодних проблем. ЗП завжди приходить вчасно, жодних затримок чи якихось проблем з ЗП за весь рік роботи виявлено не було =)
Можна було б ще довго описувати, наскільки класний колектив і робочий процес у Mornhouse, але як було вже сказано — це місце, де я отримав лише позитивний досвід і зміг розвинутися як спеціаліст.