Працюю в More Local Clients з 2025 року на позиції Head of Ads. За цей час переконався, що тут справді цінують людей та створюють умови для професійного розвитку.
Особливо подобається підхід керівництва до роботи та команди. Завжди є підтримка, відкритість до нових ідей і розуміння того, що результат досягається завдяки спільним зусиллям. Компанія активно розвивається, впроваджує нові інструменти та підходи, що дозволяє постійно вдосконалювати свої навички та досягати кращих результатів для клієнтів.
Окремо хочу відзначити команду — тут працюють сильні спеціалісти, з якими комфортно взаємодіяти та обмінюватися досвідом. Відчувається взаємоповага, швидка комунікація та готовність допомогти у вирішенні будь-яких робочих питань.
Для мене важливо, що в компанії є баланс між високими вимогами до результату та людським ставленням до співробітників. Саме така атмосфера мотивує розвиватися, брати на себе відповідальність і рухатися вперед разом із командою.
Радий бути частиною More Local Clients і рекомендую компанію як чудове місце для професійного зростання.
Працюю в More Local Clients з 1 травня 2025 року. За цей час переконався, що компанія справді цінує своїх людей.
Окремо хочу відзначити Влада (керівника компанії): він завжди з розумінням ставиться до життєвих обставин — чи то вимкнення світла, чи потреби взяти вихідний. Це дає відчуття стабільності та підтримки.
Я працюю в SEO-відділі, і мені дуже пощастило з командою. Тімлід — сильний професіонал, який завжди готовий допомогти та поділитися досвідом, як і інші колеги. Також подобається, що компанія націлена на розвиток: ми маємо доступ до всіх новітніх інструментів, необхідних для якісної роботи та навчання.
Ну і, звісно, наш Project Manager Дарина — це окрема любов :) Емоційна, весела і кмітлива. Завжди вчасна комунікація з клієнтами та миттєва допомога в будь-яких організаційних питаннях.
Радий бути частиною цієї команди!
Працюю в компанії понад півтора року. Тут сильна професійна команда та комфортна взаємодія між колегами. Керівництво орієнтоване на розвиток бізнесу й усвідомлює цінність кожного співробітника. Підтримуюча атмосфера, відкритість і емпатія мотивують проявляти ініціативу та розвиватися разом із компанією.
Працюю в компанії вже
Працюю в компанії майже три роки. Починала як графічна дизайнерка, зараз займаюся повноцінним бренд-дизайном. За цей час мала можливість постійно вчитися, розвивати навички та поступово брати на себе складніші й цікавіші задачі.
Дуже ціную, що тут підтримують розвиток — як професійний, так і особистий. Є простір для росту, відкритість до нових ідей і команда, з якою приємно працювати. Багато проєктів справді надихають і дають змогу реалізовувати себе в дизайні на повну.
Працюю в компанії вже рік на посаді Web designer. Подобається, що є різні проєкти та задачі, завжди є можливість спробувати щось нове і покращити свої навички. Великий плюс — зручний гнучкий графік.
Атмосфера в колективі дуже дружня, колеги завжди підтримують, а керівництво лояльне та уважне до команди. Приємно працювати в місці, де тебе поважають, чують і цінують. Це дуже мотивує і створює комфортне робоче середовище. Також круто, що компанія активно підтримує благодійні ініціативи!
Працюю віддалено SEO-спеціалісткою в More Local Clients із березня 2024 року, і мені тут дуже подобається! Керівництво та тімлід — просто супер, завжди готові допомогти, пояснити, вислухати та підтримати. Видно, що вони справді зацікавлені, щоб кожен розвивався і ріс у професії, і це реально надихає.
Колектив у нас дружній та позитивний — працювати з такими людьми одне задоволення! Плюс проєкти дуже цікаві, є клієнти як з України, так і з-за кордону, тож завдання різноманітні, і завжди є куди розвиватися. Загалом, чудова команда й гарні перспективи!
Я працюю в компанії More Local Clients вже 1,5 року на посаді WordPress Developer. Колектив тут дуже дружній, а керівництво завжди ставиться з розумінням і йде назустріч у складних ситуаціях, наприклад, коли різко знадобився вихідний. У критичних ситуаціях, як от перебої зі світлом, компанія допомогла мені придбати Blueti й навіть компенсувала половину вартості.
У нас багато різноманітних і цікавих завдань. Якщо щось не виходить, вас ніколи не залишать наодинці — завжди готові допомогти. Крім того, якщо є бажання, компанія надає можливість розвиватися, здобувати нові навички й кар’єрно зростати.
Майже 2 роки працюю у маркетинговій агенції More Local Clients, LLC, посада — SEO Specialist.
Подобається робота з цікавими проєктами як українськими так і іноземними, різноманітні задачі та те, що є професійний розвиток. Маю чудових колег-однодумців та SEO team lead, яка вводить у курс справи, навчає всьому необхідному та завжди приходить на допомогу в разі потреби.
Працюю в More Local Clients вже майже півроку лінкбілдером. На своєму досвіді можу сказати, наскільки компанія дбає про розвиток співробітників. Я навчалася всьому з нуля, наш керівник Влад підібрав курси, допоміг оплатити. Після цього постійно з’являються нові можливості для навчання та подальшого розвитку, що дуже мотивує. Колектив у нас дуже дружній — завжди підкажуть і швидко відповідають на повідомлення)) І, звісно, велика перевага — можливість самостійно планувати свій робочий час і при цьому жити життя!
Працюю в MLC з лютого 2023 на посаді Project Manager. Люблю наші ранкові міти, класні корпоративи і начальника, який може і пораду дати, і втішити. Колектив теж класний, зі всіма є спільні теми для жартів, а ще у нас є свої стікери! Зарплату завжди платять вчасно. Найбільше, щоб я хотіла виділити — розуміння. Влад ( наш начальник) завжди розуміє всі ситуації і допомагає або вихідним, або порадою. Звільнятись не планую))))
Мала можливість співпрацювати з компанією More Local Clients. Дуже задоволена відношенням керівників до своєї команди, завжди можна отримати допомогу та пораду. Зп вчасно, з відпустками та лікарняними проблем не було.