Moon Active

Київ, Бангкок (Таїланд), Варшава (Польща), Вільнюс (Литва), Лондон (Велика Британія), Тель-Авів (Ізраїль)

31 січня 2024 23:44

Di Vi, IT Support Specialist в Moon Active

Працюю в компанії більше 2 років IT Support Specialist, і можу сміливо сказати, що я знайшов те саме місце під сонцем!

Так, 987234 етапів співбесід — це складно, але вони дозволяють знайти справжні діаманти серед сотень CV. Я дуже радий, що Валерія обрала мене тоді в 2021 році. За 2+ роки роботи з Moon Active відчуваю себе невідʼємною частиною великого дружнього організму. Тут відчувається підтримка всіх колег у всіх твоїх починаннях та авантюрах. Орем тупо капсом завжди!

IT Management ставить реальні цікаві задачі на рік, кожні 2 неділі отримуєш нові таски в додаток до основної support роботи. Радує також те, що команда завжди тримає руку на пульсі сучасних IT рішень, імплементації нових сервісів та безпеки. Всі процеси налагоджені на 10/10, SLA по first response та time to resolve по тікетах у всієї команди ні разу не перевалив за 4% брічу. Темп роботи настільки високий(без перебільшення), що іноді дивуєшся, що день вже закінчився так швидко.

Moon Active — це про їжу! Доволі часто чую і промовляю сам цю фразу. Холодильники забиті в хлам — овочі, екзотичні фрукти, риба, асорті сирів та сирків, йогурти, соуси песто,.....щоденний бюджет на замовлення обідів від GudFood, смачні сніданки від Botanica для тих, хто забув замовити їжу( або коли гречка, булгур від гудфуд вже набридли). А ще по середах в нас солодкі витвори мистецтва від топових кондитерських Києва. Кожну пʼятницю в нас Happy Friday, і це зажди накритий стіл від ресторанів, кейтерингів, домашньої кухні у поєднанні з цікавими лекціями та благодійними зборами. Дякую нашій адмін команді за те, що ще хватає сил видумувати чим балувати нас Галь балуваних.

Компенсаційний пакет — пушка ракета: компенсація будь-якого навчання(взагалі не важливо що) 100 $/рік, компенсація фахових курсів, спорту, уроків іноземної мови, тім білдінгів, тощо.

Нашим корпоративам заздрять зірки українського шоубізу, — це завжди свято свят!

Ставлю оцінку 10 Монатиків з 10!
❤️

P.S. слухай мій дебютний сингл ’Syaivo’ на всіх музичних платформах!
/ONƎ MORE