4 листопада 19:31
Театр починається з «гардероба», а взаємодія з компанією — з процесу проходження співбесіди. Хочу подякувати Надії Степановій, рекрутеру компанії Mono, за те, що моє знайомство з компанією було максимально комфортним, ефективним і, що важить суттєво, людяним. Зустрічі відбувались з повагою до мого часу. Після кожної з зустрічей я отримувала чітке розуміння наступних кроків.
Надія була першою з сузір’я команди Моно, хто наочно продемонструвала славнозвісне відчуття небайдужості за той досвід, який отримують люди поза межами Моно, при взаємодії з компанією і її продуктами. Це проявлялось не лише під час проведення співбесід, а і під час супроводу протягом випробувального терміну.
Працюю в Моно вже чотири місяці, політ нормальний. Дякую, Надю :)
Дуже дякую за такі щирі слова 💛
Мені неймовірно приємно читати, що процес знайомства з Моно залишив у тебе саме такі враження.
Це велика радість — бачити, як люди, з якими ми починали шлях зі співбесіди, зараз уже впевнено злітають у команді!
Компанії пощастило з тобою, бажаю подальшого натхнення та драйву в Моно!