Molfar Intelligence

Київ, Дніпро

6 червня 2025 14:44

Roman k, Business Development Manager в ....

Мені шкода витраченого часу на компанію Molfar.

Варто було звернути увагу на всі червоні прапорці під час найму і не приймати офер.

Не працюйте з компанією, якщо не хочете щоб вам повідомили, що ваш випробувальний термін завершено на другий день співпраці з формулюванням «в професійному плані до вас немає претензій, але здайте картку доступу, ще до того як вам взагалі видали робочий ноут».

Романе, дякуємо за ваш відгук і за час, проведений у співпраці з нами.

Ми завжди високо цінуємо вклад кожного, хто долучається до команди — навіть якщо співпраця виявляється коротшою, ніж очікувалось. Випробувальний період дає можливість не лише перевірити професійний рівень, а й зрозуміти, наскільки збігаються комунікаційні підходи — як усередині команди, так і в зовнішніх проєктах. У цьому випадку ми виявили, що не всі аспекти збігаються. Це нормально, і саме для цього існує фінальний етап взаємного знайомства.

Ми глибоко цінуємо як свій, так і час кожного члена команди, тому в ситуаціях, коли бачення розходяться з самого початку, приймаємо чесні й своєчасні рішення. Рішення про завершення співпраці було озвучене керівником у відкритому діалозі.

Усі фактично відпрацьовані дні були повністю оплачені згідно з домовленостями.

Бажаємо вам знайти команду, з якою станеться повний резонанс.