28 квітня 2025 19:43

Semen Amdur, SMM/Content Specialist в MOJAM

Працюю в MOJAM вже другий рік, і можу впевнено сказати, що це був чудовий вибір.

Онбординг пройшов максимально легко та комфортно — відразу відчуваєш, що ти частина команди. Дуже ціную те, що мені дали можливість та ресурс реалізовувати власні ідеї, такі як PROJamer League та Anime Quiz. Компанія відкрито підтримує будь-яку ініціативу, яка створює класну атмосферу або додає щось нове для тіммейтів.

Також отримав ресурс на розвиток власних знань і навичок, зокрема у сфері просування на нових для мене платформах, плюс час на те, щоб все це реально впроваджувати. Це дуже мотивує і додає впевненості.

Окремий кайф — люди в MOJAM. Кожен тут заряджений, відкритий і просто приємний у спілкуванні. Працювати в такій атмосфері — окремий вид кайфу.

Дуже зручний формат ремоута, де оцінюють не кількість годин, які ти просидів за компом, а конкретні результати та внесок у компанію. Коли я прийшов сюди, мої знання про IT були мінімальними, але тут мене активно сапортили як технічні спеціалісти щодо створення контенту, так і HR-команда щодо внутрішніх процесів. Найголовніше, що тут оцінюють не за вік чи кількість років досвіду, а виключно за твій скіл і знання.

І, звісно, окремий лайк бенефітам та різним подаруночкам. Відчувається, що вони створені з любов’ю, турботою та креативом — від цього завжди тепло на душі. А ще ми граємо внутрішні турніри з CS 2 та Dota 2 з щоразу новими кубками. Прям щоразу нові й круті. Ну вау 🛐

MOJAM — це дійсно компанія, яку можу сміливо рекомендувати.

Семене, а ми теж з фідбеком — твоя Major ліга в MOJAM це просто WOW, максимальне занурення в світ CS всіх моджемерів. Дякуємо за твій відгук, дуже раді, що ти з нами, BRO! 💜