2 жовтня 2024 17:37
Про компанію з точки зору фронт-енд розробника по поличках.
Плюси:
— HR відділ — моя повага. Певно найкрутіша команда hr спеціалістів з якими я працював.
— Є досить багато плюшок за допомогою яких можна, для прикладу, облаштувати своє робоче місце.
— Команда дійсно професійних людей.
— Прозорість компанії в усьому, від процессів до відносин з керівництвом.
— Великий стек сучасних технологій з якими потрібно працювати і який виходить за рамки звичайного фреймворку.
— Врахування побажань щодо персонального розвитку. Це проявляється як в задачах так і в організації івентів, тощо.
Неоднозначності:
— Робочі процеси постійно еволюціонують. Іноді віє вайбами стартапу. Але в цілому все рухається в сторону інтерпрайз процесів тому мені норм)
— Великі вимоги до soft-skils. Ці вимоги обґрунтовані робочими процесами і мають сенс, але до них потрібно звикнути. Це як плюс так і мінус, залежить від ваших амбіцій)
Мінуси:
— Домен доволі специфічний, через що може складатись помилкове враження про технічну складову проекту.
— ТЛ не хоче переписувати весь проект на ангуляр XD
Підсумовуючи: процект цікавий, можна рости як технічно, так і в сторону менеджменту. Крутий hr відділ, гарний live-work баланс. Значних об’єктивних мінусів не помітив. Рекомендую всім хто хоче підняти свій профейсійний рівень, і мабуть не раджу тим хто хоче знайти компанію в якій можна спокійно осісти на заході кар’єри.
Моя оцінка компанії: 9.5/10