MODUS X

Київ, Дніпро, Одеса

16 лютого 10:11

Serhii Panchii, Senior DevOps Engineer в SoftServe

Я практично ніколи не пишу відгуків. Але зроблю виняток, так як для мене комунікація із компанією «Modus X» принесла дуже багато позитивного враження. Хоча ми не дійшли до оффера (в мене змінились обставини), я хочу виділити дуже професійний та людино-центричний підхід на всіх етапах найму. Дуже дякую Віталію (рекрутеру), який першим взяв на себе роль того «світла» і тягнув його майже до самого кінця. І так, я маю із чим порівняти маючи 7+ років досвіду в ІТ, і однозначно всі «kudos» Віталію. Також виділю техічне інтерв’ю, яке тривало годину і на мій погляд покрило всі питання і зі сторони інтервюверів, так і з моєї сторони як кандидата. Дуже приємний досвід, дякую «Modus X» за професійну роботу.

Дякуємо за теплі слова та високі оцінки нашої роботи! Ми завжди працюємо над покращенням наших процесів та побудові людиноцентричних підходів, раді, що ви відмітили це на всіх етапах.
Окремо дякуємо за згадку Віталія і уже передали йому ваші kudos. Також цінуємо відгук про технічну співбесіду, ми прагнемо, щоб вона була змістовною й взаємокорисною.
Будемо раді повернутися до діалогу з вами у майбутньому.
Успіхів у подальших проєктах!