MODUS X

Київ, Дніпро, Одеса

14 грудня 2023 20:18

Kazekin Roman, Business Analyst в NDA

Всіх вітаю. Ось і настав час писати мій перший зворотний зв’язок на DOU. Я сподіваюсь, він комусь допоможе з вибором або зробить більш прозорим те, що Вас очікує.

Проходив співбесіду на позицію «Business Analyst Creatio».
Я маю дуже багато різних знайомих у Creatio, які так чи інакше звільнялись з ModusX, але думав, що це індивідуально, можна і поспілкуватись, спробувати, може зайде.

Перше знайомство відбулось у червні. Тоді я пройшов відносно приємну першу співбесіду. Далі пройшов без проблем технічну співбесіду з керівником команди та отримав тестове завдання. На коллі я чітко заявив, що велике тестове я не виконуватиму, але отримав велике тестове (Ba + Sa + PM рівня), через що був змушений припинити спілкування.

Ок, тепер повертаємось у теперішній час. Знов швидкий ознайомчий кол, проходження технічної частини (цього разу без тестового, але попросив його та зробив, воно було досить швидким), після проходження технічного отримав команду «Очікуйте зворотного зв’язку до кінця тижня», це було 05.12.

Сьогодні 14.12, тобто минув майже повний тиждень. Довелось навіть самому нагадувати про себе, щоб отримати хоч якусь відповідь.
Врешті решт я отримав відписку рівня «Конкурсний відбір завершено, на жаль, на даному етапі ми не готові зробити Вам пропозицію» без деталізації причин, або жодного зворотного зв’язку.

Звісно ж після цього одразу відповідне «А можна отримати якусь деталізацію причин? Фідбек?», але HR-процес, причому двічі, залишив вдосталь негативних вражень. Подивимось, що буде далі.

Підтримали:  Vadym Vashchenko

Романе, добрий день!
Дякуємо за ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв’язок та працюємо, щоб вдосконалити процеси та комунікацію компанії.

Ваші знання та досвід роботи з freedom UI та в цілому, hard skills справили на нас приємне враження. Проте під час співбесіди ми також враховуємо soft skills, оскільки вони є критично важливими для командної роботи та взаємодії з клієнтами.

Нам дуже шкода, що цього разу ми не змогли запропонувати Вам співпрацю. І щиро просимо вибачення за ситуацію, яка склалася.

Якщо у вас є додаткові питання чи коментарі, будь ласка, напишіть мені, я намагатимусь на них відповісти.