ModuleWorks

Київ, Аахен (Німеччина), Бухарест (Румунія)

Чудовий колектив, з людьми приємно спілкуватись, та вони завжди готові допомогти. Робоча культура комфортна, в пріоритеті якість, а не швидкість. Переходив у цю компанію з аутсорсної, сподобалось, що не треба мати справу з клієнтами напряму. В самому процесі розробки для мене багато цікавого. Продукт розвивається вже багато років, тому має дуже обширний функціонал, і ті задачі, які доводиться виконувати, часто є нетривіальними, та потребують нестандартного мислення, що додає в роботу інтересу. Але треба бути готовим до роботи з обчислювальною геометрією та легасі кодом. Працюю вже 2 з половиною роки, компанію можу порекомендувати.

Працюю більше 2 років в компанії як розробник, в основному віддалено. Спочатку було доволі важко, так як продукти компанії існують уже багото часу, і сама сфера доволі складна. Також я отримав офер, що включав використання технологій, з якими я раніше був не знайомий. Але я потрапив в команду до чудового тімліда й ентузіаста своєї справи Ібраїма, який допоміг влитися в роботу і багато чому навчив.

У компанії панує чудова корпоративна культура, де цінується баланс між роботою та особистим життям. Колектив здоровий і підтримуючий: колеги, з якими я мав нагоду співпрацювати, є привітними, мотивованими й освіченими; вони завжди готові поділитися своїм досвідом і допомогти навчитися. Хочу відмітити дуже гарний менеджмент між департаментами в компанії, всі процеси потребують мінімальну бюрократію. Дуже лояльне керівництво, яке прислухається до потреб працівників.

Варто зазначити, що так як це продукт, то компанія має чітку ієрархічну структуру, де кожна команда відповідає за свою сферу, а кількість зустрічей з іншими департаментами, зокрема тими, що займаються бізнес-процесами, мінімальна. Також ще одним вагомим плюсом є, що робота є спокійна, без невиконуваних дедлайнів і перепрацювань. Але так як це продукт, тут доводиться стикатися з лєгасі кодом.

Загалом, я задоволений роботою в компанії. За два роки я суттєво виріс професійно, освоїв нові технології. Це ідеальне місце для тих, хто шукає стабільність і можливості для розвитку.

Підтримали: Ekaterina Girenko

Працюю більше 2,5 років в компанії як QA Engineer. І можу сказати що працювати тут подобається все більше з кожним роком.
Робота дуже цікава і можна навіть сказати- захоплююча. Тут неможливо нудьгувати. Кожне нове завдання вимагає детального опрацювання, комплексного тестування, просторового мислення, досвіду.
На початку роботи були певні складнощі. Нова компанія, специфіка продукту, відмінність від мого попереднього досвіду роботи. Великий об’єм нової і доволі специфічної інформації. Але доброзичливе ставлення колективу і гарні внутрішні тренінги допомогли швидко розібратися.
Хочу також відмітити дуже гарний менеджмент. Стосовно продукту — це орієнтованість на результат, постійний діалог з клієнтами, успішна реалізація абсолютно нових опцій в CAD/CAM системах. Стосовно персоналу- відчувається постійна підтримка з боку моїх безпосередніх менеджерів, тім лідера, ейчарів.
Приємно вражає різностороння підготовка співробітників. Девелопери постійно шукають нові рішення, як зі сторони розробки, так і зі сторони роботи CAD/CAM інженера. Багато нових рішень, реалізованих в продукті, вражають. З точки зору кінцевого користувача CAD/CAM систем- це дійсно необхідні і корисні опції, яких немає у конкурентів.
Новачкам можу дати пораду не боятись труднощів, підвищувати свій рівень і не соромитись питати більш обізнаних колег. Це дуже класно- відчувати приналежність до дійсно нового і в багатьох аспектах- навіть революційного продукту.

Підтримали: Ekaterina Girenko

Изначально хотел найти что-то связанное с математикой, но не геймдев. Привлекло интересное тестовое задание и продуманное интервью, особенно если сравнивать с другими компаниями.

Работаю уже почти 2 года. Сначала было немного трудно т.к. сфера не простая, но мне попался отличный ментор Артем, который помог влиться в воркфлоу и очень многому научил.

Коллеги всегда готовы помочь разобраться и делится собственным опытом, что сильно помогает первое время.

Продуктовая компания, поэтому все заточено в первую очередь на качественный продукт, а не на набор костылей (насколько это возможно в computational geometry).

Очень адекватное и лояльное начальство, минимум бюрократии.

Много ребят которые действительно горят своим делом и этим мотивируют, при желании можно постоянно развиваться и качать скиллы.

В общем, работа действительно не простая, просто так не нагуглишь решение, но для тех кто не боится челенджей это хорошее место

Підтримали: Ekaterina Girenko

Работаю в этой компании уже чуть больше 6 лет, и могу сказать что это отличное место как для начала работы в IT так и для дальнейшего развития своих скилов. Основной офис компании находится в Германии но есть также офис в Киеве и в Бухаресте, а также возможность удаленной работы.

Плюсы
— Хороший, профессиональный коллектив.
понятная возможность роста
— Это не аутсорс а продукт, что для меня пожалуй самое важное. Отсюда следствие два следствия ниже
— спокойная работа без гонки и жестких дедлайнов
— разработчику не нужно общаться с заказчиками, а нужно просто закрывать таски).
На уровень обязанностей и компенсацию влияют только проявляемые качества и/или навыки.

Минусы
— Из за сложности сферы, довольно высокий порог входа, и новичку требуется немало времени чтобы освоиться, нужны знания математики и хорошее пространственное мышление. Но если это не становится препятствием, то в остальном все идет гладко.