31 травня 2024 21:28
Пропрацювала в компанії майже півроку на посаді Project Manager відділу перекладів. Все якось руки не доходили до написання цього відгуку, але відчуваю, що він має бути тут. Я можу виділити деякі гарні моменти — дружня команда, приємна робоча атмосфера, завжди можна було попросити про допомогу й отримати її. Однак, на жаль, були і мінуси. Особисто я не змогла змиритися з монотонністю (навіть примітивністю) роботи, її низькою оплатою й відсутністю розвитку на цій посаді. Так, розвиток закладено у ваш «особистий план», але зважайте, що ця ніша дуже вузька, тому є питання чи зможете ви використати ці знання в подальшій практиці ведення проектів або десь ще. Дякую, що показали як НЕ має бути.)
Добрий день, Лесю!
Дякуємо за ваш відгук та за те, що поділилися своїм досвідом роботи в нашій компанії. Ми завжди цінуємо зворотний зв’язок і використовуємо його для вдосконалення наших процесів.
Ми раді, що ви відзначили дружню команду, приємну робочу атмосферу та готовність колег завжди прийти на допомогу. Це важливі цінності для нас, і ми пишаємося тим, що створили таке середовище.
Щодо вашого коментаря про монотонність та примітивність роботи, ми хотіли б зазначити, що кожна посада має свій етап освоєння базових процесів, і для позиції Project Manager у відділі перекладів це особливо важливо. За 6 місяців роботи ви освоїли лише початкові процеси, і, на жаль, не змогли дійти до більш складних і цікавих завдань, які відкриваються перед досвідченими менеджерами.
Розвиток наших працівників — це пріоритет для нас. Ми пропонуємо як внутрішнє, так і зовнішнє навчання, і складаємо персональний план розвитку для кожного працівника. Звісно, якщо людина приходить до нас тільки для того, щоб отримати знання та використати їх в іншій компанії, ми не зацікавлені в такій співпраці. Ми шукаємо людей, які бажають розвиватися разом з нами та вкладати свій час і зусилля у спільний розвиток.
Щодо питання оплати, ми можемо вас запевнити, що вона відповідає ринковим стандартам. Щобільше, аналіз заробітних плат наших проєктних менеджерів показує, що за рік вона зростає на 50%, що є значним показником для нашої галузі.
Ще раз дякуємо за ваш відгук і бажаємо вам успіхів у вашій подальшій кар’єрі.
Мирного неба!
З повагою,