13 липня 13:17

Pavlo Strelnykov, Юрисконсульт

Відгукнувся на вакансію «Координатор тендерів та контрактингу у донорських проєктах» 01.07.2026 на Ворк.юа. Актуальність вакансії оновлена 10.07.2026. Мій відгук переглянуто 13.07.2026 і через хвилину відповіли: «Ми уважно ознайомилися з вашим резюме. На жаль, в даний момент не готові запросити вас на співбесіду, т.я. уже маємо заплановану розмову з кандидатом, чий досвід повністю відповідає вимогам вакансії та сфері діяльності компанії». Мій досвід також відповідав вакансії. Дивно, що за два тижні не могли відкрити резюме і оцінити всіх кандидатів, що подались на вакансію.

Доброго дня, Павле! Дякуємо за ваш інтерес до вакансії та зауваження, яке допоможе нам краще організувати процес рекрутингу. На момент розгляду вашого резюме ми вже перейшли до співбесід із кандидатами, чий попередній досвід видався нам найближчим до специфіки саме цієї ролі. Це не означає, що ваш досвід є невідповідним — лише те, що цього разу компанія зробила вибір на користь інших кандидатів. Перепрошуємо, що надання відповіді на ваш відгук зайняло більше часу, ніж очікувалося. Дякуємо, що приділили час нашій вакансії, та щиро бажаємо вам знайти роботодавця, з яким ваш досвід і очікування співпадуть найкращим чином.