Відгукнувся на вакансію «Координатор тендерів та контрактингу у донорських проєктах» 01.07.2026 на Ворк.юа. Актуальність вакансії оновлена 10.07.2026. Мій відгук переглянуто 13.07.2026 і через хвилину відповіли: «Ми уважно ознайомилися з вашим резюме. На жаль, в даний момент не готові запросити вас на співбесіду, т.я. уже маємо заплановану розмову з кандидатом, чий досвід повністю відповідає вимогам вакансії та сфері діяльності компанії». Мій досвід також відповідав вакансії. Дивно, що за два тижні не могли відкрити резюме і оцінити всіх кандидатів, що подались на вакансію.

Доброго дня, Павле! Дякуємо за ваш інтерес до вакансії та зауваження, яке допоможе нам краще організувати процес рекрутингу. На момент розгляду вашого резюме ми вже перейшли до співбесід із кандидатами, чий попередній досвід видався нам найближчим до специфіки саме цієї ролі. Це не означає, що ваш досвід є невідповідним — лише те, що цього разу компанія зробила вибір на користь інших кандидатів. Перепрошуємо, що надання відповіді на ваш відгук зайняло більше часу, ніж очікувалося. Дякуємо, що приділили час нашій вакансії, та щиро бажаємо вам знайти роботодавця, з яким ваш досвід і очікування співпадуть найкращим чином.

Перейти до дискусії

Зараз працюю в MK-Consulting і в цілому маю дуже позитивний досвід.

Що для мене тут найбільш цінне:

— людяність. Немає відчуття, що ти просто ресурс. У складних ситуаціях не шукають винних, а розбираються і підтримують.

— можна помилятись. Зробити щось неідеально — це ок, якщо ти робиш висновки і рухаєшся далі. Через це легше брати на себе відповідальність.

— довіра і самостійність. Багато рішень можна приймати самому, без мікроменеджменту. Є простір діяти, а не просто виконувати задачі.

— гнучкість і мінімум бюрократії. Немає зайвих погоджень «заради погоджень», багато речей вирішуються швидко і по суті.

— відкритість до ініціатив. Якщо є ідея, її реально можна спробувати реалізувати.

І окреме задоволення — це проєкти. Є відчуття, що робиш щось не просто «для бізнесу», а з реальним впливом.

З мого досвіду — це комфортне місце для роботи, де можна рости.

Підтримали: Olha Panchenko, Iryna Kostiuk

Маю позитивний досвід роботи з компанією.
Долучився я до колективу майже 3 роки тому. За ці 3 роки ми пройшли багато злетів і падінь, які явно продемонстрували небайдуже відношення компанії до кожного члену її колективу.
По перше, психологічна підтримка. Якщо співробітник відчуває невпевненість у собі, страх перед викликами, або ж його щось тривожить, то всі колеги його підтримають, розрадять і поділяться своїми думками чи досвідом. За весь час я не стикався з токсичністю, що для мене було приємним сюрпризом. Я був по обидва боки цієї барикади, як в ролі отримувача підтримки, так і в ролі опори для інших.
По друге, компанія дає шанси і не забороняє помилятись. Якщо щось не вдалось, винеси уроки і спробуй знову. Якщо людина хоче розвитку, їй будуть створювати для того умови, шукати відповідні проекти та задачі. Якщо людина не має амбіцій, але добре робить свою роботу «там де є», це теж приймається і ніхто не буде докоряти когось, що той «засидівся» на своїй позиції.
Також у компанії приймаються ініціативи і цінується ініціативність. Як у роботі з клієнтами, так і всередині компанії. Якщо хочеш щось зробити, спробуй, потім розкажеш, як пройшло. Якщо пройшло вдало, спробуємо розповсюдити на всіх.
Ну і в умовах війни компанія надає підтримку при різних життєвих обставинах. Починаючи із вже ставших стандартними, страхувань співробітників, і оплати спортзалів;,закінчуючи компенсацією юридичних консультацій і кешбеку за зарядні станції. При чому всіх таких моментах ініціатива пропрацьовується детально, а не «для галочки».
Також важливо відзначити суть і масштаб проектів, до яких долучена компанія. Співробітники буквально будують державу, в якій будуть жити їх нащадки. Я попрацював уже з 3 міністерствами і 2 державними органами влади іншого порядку. Звісно така робота складна і постійно кидає виклики, втім я відчуваю, що я роблю все недарма.
Тому всім, хто має досвід, що релевантний вакансіям компанії, рекомендую спробувати відгукнутись) Раптом ви зможете стати частиною чогось, що має значення.

Підтримали: Olena Svyrydova, Olha Panchenko, Iryna Kostiuk

Мав негативний досвід співпраці з компанією.

Після прийняття оферу пройшов безпекову перевірку та почав працювати. Через тиждень роботи служба безпеки запросила ще на офлайн зустріч, щось їм не сподобалось і на кінець другого тижня мене звільнили без пояснення причин та можливості пройти поліграф, на який я був згоден. Протягом години забрали усі доступи і на цьому все.

Кошти за відпрацьований час виплатили.

І заради цього я відмовився від двох інших оферів. А могло б бути ще гірше, якщо б переходив з іншої компанії.

Тож не раджу погоджуватись на офер, поки не будуть пройдені усі перевірки.
Також перечитуйте договір і вимагайте його правки, щоб вам хоч якусь компенсацію мали виплатити у разі дострокового припинення співпраці.

Микола, доброго дня!

Шкода, що наша співпраця завершилася таким непередбачуваним чином.

Проєкти у сфері МілТех передбачають підвищені вимоги до безпеки. Особливо це важливо у військовий час — і це підкреслювалось на етапі співбесід. У цьому контексті правоохоронні органи мають повноваження без погодження з компанією/командою проєкту ініціювати додаткові перевірки на будь-якому етапі, включно з періодом після старту роботи. Їх висновки, відповідно до процедури, не супроводжуються деталізованими публічними поясненнями. Це стандартна практика, оскільки підстави для таких перевірок можуть з’являтися пізніше ніж дата початку співпраці.

Дякуємо за ваш внесок у спільну справу та бажаємо успіхів у подальших професійних кроках.

Перейти до дискусії

Мав позитивний досвід проходження співбесіди в компанії. Рекрутерка Євгенія швидко та змістовно відповідала на всі запитання, які виникали в процесі. Щодо технічної співбесіди — можу з упевненістю сказати що спеціалісти знають своє ремесло.