13 червня 2025 18:10
Повністю солідарна з відгуком Anton Dyrda.
Затримки почались уже на першому етапі після співбесіди — хоча обіцяли фідбек до кінця тижня, у результаті з’ясувалося, що CEO у бізнес-поїздці і «зараз немає часу».
Уявляю, скільки часу довелося б чекати на фідбек по тестовому завданню, якби дійшла до цього етапу.Таке ставлення до часу кандидатів, на жаль, красномовно свідчить про внутрішні процеси компанії. Не рекомендую тим, хто цінує прозорість і повагу в комунікації.
Діано, вітаю! Шкода, що в нас вийшло недорозуміння стосовно терміну надання фідбеку. Ми спілкувалися 6 червня, домовились про фідбек протягом тижня і надали його 13 числа. Розумію, що для тебе було критично чекати на подальші кроки, тому моє прохання почекати на фідбек від CEO могло справити таке враження, що ми про тебе забули. Доречі, ми були готові рухатись далі до наступного інтервʼю 😊Дякую за твій час і бажаю успіхів у пошуку!
Дякую за відповідь, Тетяно.
Моя оцінка базується не лише на датах, а й на загальному враженні від процесу.
Обіцянка надати фідбек до кінця тижня не була виконана без нагадування з мого боку, і лише після цього зʼявилась інформація про бізнес-поїздку CEO та відтермінування наступних етапів.
Я з повагою поставилась до ситуації, але водночас мала й право зробити висновки як кандидат. Відкритість у відгуках важлива, і я сподіваюся, що компанія врахує цей досвід для покращення комунікації з іншими фахівцями.
Бажаю успіхів!