Mindy Support

понад 1500 спеціалістів
Київ

Згадую компанію дуже з теплими почуттями.
Це була моя перша офіційна та довготривала робота де я працювала 2,5 років на позиції редактора зображень, звичайно це досить великий досвід і скільки всього було і скільки все змінилося за ті всі роки, важко описати. Але чомусь попри мінуси (які були і поступово почали зростати) я згадаю ті роки дуже тепло і душевно. Із плюсів: гарний графік роботи, розташування біля метро, крута корпоративна культура, весь колектив твого віку, були реально круті таски, цікаві завдання, зарплатня була прив’язана к курсу $, ФОП ведуть сама компанія, в офісі дуже гарно все брендовано, є кімната для відпочинку, можна поспати або пограти Xbox, також був кар’єрний ріст до тімліда, рекрутера, офіс-менеджера, тренера команди по навчанню. Мінуси: постійні затримки зарплати (пояснювали це з проблемами банку) але чого його не змінити, ніколи не розуміла; таски з яких викидало і цей час не враховувався, робота без ставки, від відпрацьовування часу та самих анотацій (хоча це може бути і плюс), незрозумілі інструкції які ще коряво переводили в гуглі і потім міняли ці інструкції кожні пару днів, після 1 року змінили бонусну систему, урізали зарплати операторів які і так небагато заробляють та добавили ще людей які перевіряють їх ( а вони не завжди оцінювали роботи адекватно), іноді не зовсім адекватні ТімЛіди, але вони довго не затримувалися, не має оплачуваної відпустки і звичайно лікарняних. На жаль, я більше не змогла працювати на такі гроші і мій теплий інтузіазм закінчився і мені прийшлось звільнитися. Як для студентів заробіток непоганий, але якщо ты хочешь щось більше то звичайно треба йти далі.
Дякую Вам, за теплі спогади. Mindy Teams!

В компании не очень давно, но только положительные впечатления. Все отлично организовано: начиная от этапов проведения интервью (я несколько раз переносила), до отношения в команде и компании. Принципы, которые существуют внутри команды, вдохновляют и показывают достойный уровень компании, все направлено максимально на комфорт, чтобы люди не выгорали, есть возможность самореализации и развития, всегда получаешь качественную обратную связь, очень комфортная программа адаптации для новичков. Могу дать только положительные отзывы, могу смело рекомендовать компанию!

Підтримали: Anna LiuderaKateryna Slabko

Позвали на собеседование и по итогу онлайн-интервью так и не дождалась. Информации о деталях собеседования на мессенджер или почту не пришло и связаться даже не было возможности. К тому же, на сайте вакансия уже была закрыта. Безответственность и никакой положительной репутации!!!!! Хорошие отзывы все купленные.

Анжелика, спасибо огромное за Ваш отклик на нашу вакансию и оставленный отзыв. Нам очень жаль, что наша коммуникация вызвала у Вас негативные эмоции. Мы проверили, что произошло и исключили возможность возникновения ошибок в будущем. Мы искренне желаем Вам успехов в поиске работы и всего доброго!

Привет всем!
Mindy Teams — это компания для молодых, энергичных людей! Компания возможностей и вдохновения!

Я в компании уже более 2,5 лет и неоднократно видела как стремление к развитию и амбиции, приводят к успешному и стремительному карьерному и личностному росту.
Компания для тех, кто любит общение и современные технологии! Я однозначно рекомендую ее тем, кто в начале пути своей деятельности.
Сейчас я явлюсь руководителем удаленной команды в которой более 300 человек. В теперешнее время это большой плюс, что компания дает возможность реализовывать себя удаленно!
Приглашаю вас в нашу дружную команду!

Підтримали: Kateryna Slabko

Я в компании около 2,5 года. Ранее работала во всеукраинских компаниях и поэтому для Mindy стало просто открытием.
Настолько европейских процессов, быстрого реагирования, эмпатии вышестоящего начальства, быстрой реакция на изменения рынка я нигде не встречала;)
Компания имеет свою корпоративную культуру, не сравнимую ни с чем, это динамичные и значимые для человечества проекты; творчество и креативность сотрудников во всех процессах; взаимопомощь и понимание; регулярная обратная связь и возможность развития.
Самое важное, что меня привлекает до сих пор в Mindy, это то, что тут всегда тебя слышат и прислушиваются;)
По моему мнению Mindy Teams очень перспективная компания для талантливой и трудоспособной молодежи, которая готова развиваться, ставить перед собой цели и их достигать честным путем.

Mindy Teams — это, прежде всего, люди, коллектив, который, за очень короткое время, становится твоей второй семьёй :)
Я присоединилась к компании 2,5 года назад, за это время мне удалось попробовать себя в разных ролях (графический ассистент, тимлид, тренер, операционный менеджер). На каждой позиции свои задачи, свои вызовы и свой шарм ;)
Комфортный, современный коворкинг — прекрасное место не только для выполнения интересных заданий, но и для общения с коллегами. Также, в связи с ситуацией в стране, мы имеем возможность предоставлять услуги удаленно.
Много разнообразных проектов, каждый день открываешь для себя что-то новое.
В компании очень позитивная атмосфера, всегда уютно, интересно и весело ;)

Як і багато інших — починав співпрацю з компанією з графічного асистента ще в далекому 2017. Тож зараз з позиції Operation Manager локації можу сміливо сказати, що це місце, де твої можливості оцінять, а ти зможеш почати свою кар’єру і розвинутися на всі 200%.
Коротко по пунктах:
— колектив — твоя друга сім’я. Молодий, цілеспрямований, різноманітний (стільки людей з різних сфер життя ви знайдете не всюди). А частина з них стане вашими хорошими друзями, а не лише колегами.
— робочі зміни — чи ви студент, чи зайняті в першій чи другій половині дня, повний чи скорочений графіки — підбираєте які лише вам зручно.
— завдання — різного типу(є прості, а є і складніші). Але якщо і щось не зрозуміло, то завжди є наставники, які зможуть вам допомогти.
— коворкінг — зручні місця для виконання тасків. Кухня, кімната відпочинку та сан. вузли — все в порядку.
— можливість кар’єрного росту — безперечно. Головне — прояв бажання та твої здібності, які ти завжди можеш реалізувати.
За 3 роки співпраці з компанією ще жодного разу не пошкодував, що звернув увагу на рекламу в інтернеті про набір графічних асистентів та зателефонував.) Маса досвіду, цікавих завдань та викликів для самого себе.
Якщо шукаєте де реалізувати свій потенціал — то Mindy Teams саме для вас.

Mindy Teams — це компанія, що дає багато можливостей для тих, хто їх шукає, навіть для студентів без досвіду роботи. І я переконався в цьому на власному прикладі.

Я теж приєднався в команду графічних асистентів ще у 2017 році, будучи студентом 2 курсу. Сьогодні я займаю позицію Senior Operations Manager і координую роботу операційних менеджерів по усіх локаціях Mindy.
Звісно ж, це був довгий шлях, з багатьма викликами та вагоном досвіду, проте за весь цей період я ні разу не пожалів про своє рішення.

Перше, на що я звернув увагу, обираючи саме Мінді — це те, що твої результати залежать від прикладених тобою зусиль. На той момент у мене було мало досвіду, але було велике бажання досягнути класних результатів. Перший тренінг я не пройшов, але мені дали другий шанс, і я вирішив використати його на максимум — починаючи від високих показників, досконалого володіння інструкціями, випробовуванням своїх сил на конкурс тімліда. І все склалось — через місяць я став тімлідом команди апруверів, а ще за півроку — операційним менеджером локації.

Весь цей час я відчував підтримку з боку команди менеджменту, тому що разом ми пройшли безліч челенджів. І я впевнений, що саме завдяки нашій крутій команді ми показуємо найкращі результати.

Коротко про враження — це моя друга сім’я)
Я у компанії вже другий рік. Так само починала саме з позиції графічного асистента)
Завдання не складні, тоді зацікавило саме те, що не потрібен досвід і по атмосфері з фото дуже класна команда.
Ні разу не шкодую, що тоді, два роки тому, захотіла все таки спробувати себе тут)
Для мене це те місце, куди хочеться приходити і на вихідних і у відпустку)
Є можливість розвитку + постійні знайомства з різними цікавими людьми)
Перш ніж вірити поганим відгукам, можна спробувати самому і тоді формувати власну думку)

Ну ви ж дивитеся блогерів, переходите за їхніми рекомендаціями магазинів одягу, меблів, побутових пристроїв, навіть їжі та закладів.. Тут аналогічно.
Я рекомендую Mindy Teams тому, що це та компанія, яка дає можливості «другого дихання» тим, хто ще не здобув певного рівня професійного чи навіть освітнього, тим, хто вирішив змінити сферу діяльності, тим, хто має основну діяльність але за наявності вільного часу хотів би реалізувати ..

Цей список можна продовжувати ще, адже компанія надає можливості реалізації в напрямку вивчення іноземних мов, IT-сфери, власних soft skills, hard skills.

Я одна з багатьох, хто потрапив до команди і щодня збудовую себе і розвиваю, знайомлюся і комунікую з новими людьми, навчаюся та навчаю і бачу чітку перспективу для себе, як у моїй улюбленій команді так і в житті в цілому.

Рекомендую цю компанію, бо я потрапила 2,5 роки тому сюди, не маючи жодного бодай найменшого навику в сфері аутсорсингу, сьогодні я тімлід найкращої в світі команди, мій офіс найзручнійший, і мене оточує найкращий колектив

Усім привіт.
Я у команді Midny Teams Ternopil уже 3 роки і можу сказати, що Мінді відкрило для мене багато перспектив в плані кар’єрного росту.
Починав я з позиції графічного асистента і так пропрацював 1,5 роки. За цей час я познайомився з дуже багатьма людьми, які стали для мене хорошими друзями і колегами. Також мені було комфортно перебувати в офісі. Те, що є кухня з усім необхідним і релакс рум — це великий плюс.

Після 1,5 роки на позиції графічного асистента я знайшов для себе нове захоплення яке переросло у нову професію — відеооператора. Для початку я просто пропонував колегам знімати тематичні ролики до різних свят в офісі, і ось уже 1,5 роки як я на позиції відеооператора в компанії та можу реалізовувати свій потенціал у тій сфері, яка мені подобається. Ось як круто може повернутися твоя кар’єра у Mindy Teams!

Mindy Teams — це компанія можливостей, як для особистого, так і для професійного розвитку. Я приєдналась до команди 3,5 роки тому, коли відкривалась тернопільська локація, на позицію Project Manager (керівника філії). За цей час наша команда виросла до 300 людей, ми зібрали крутих професіоналів у команду менеджменту, завдяки яким весь час показували круті результати та високі показники на усіх проектах. Ще одним досягненням є розвиток команди BPO, в якій близько 40 чол з знанням іноземних мов сапортять бізнеси з країн усього світу. Таким чином, ми даємо можливості для розвитку як для студентів без досвіду роботи — на Data Annotation проектах, так і для людей з знанням іноземних мов.

Я вважаю, що основним показником того, скільки можливостей дає компанія, є те, що 90% менеджмент-складу нашої локації — це люди, які починали свою кар’єру в компанії з нуля на стартових позиціях, а сьогодні успішно керують командами, цілими напрямками не лише на рівні локації, а й компанії загалом.

Для тих, хто шукає себе, можливості та перспективи — двері нашої локації завжди відчинені :) А компанію можу сміло рекомендувати як і професійним спеціалістам, так і тим, хто лише розпочинатиме свою кар’єру!

Працюю в компанії вже 4-й рік, майже 2 із яких на позиції Operation Manager та Branch Manager. Хоча починав свій шлях в далекому 2017 році в Mindy Team Ternopil із позиції графічного асистента як і більшість.
Сказати, що в компанії немає кар’єрного росту чи розвитку? Ні, не можу. І доказов цього є не тільки той шлях який я пройшов, а десятки(мені здається, що соті) таких же історій ТЛів, Тренерів, QMів, ОМів, рекрутерів, офіс менеджерів та BMів, значна частини яких відомі мені.
Сказати, що поганий колектив? Також на щастя не можу, колектив бомба і його мають можливість формувати всі без виключення) Колектив молодий, амбітний, тут кожний знайде своїх людей, які розділять із тобою твої захоплення.
Атмосфера, проводження вільного часу? Я особисто взяв участь та організував не один захід(челеджі, івенти, змагання, конкурси, святкові привітання і тд). Тому вважаю, що тут тільки відмінно)
Офіс? В офісі я б сказав шикарні умови — окрема повноцінна кухня, окрема зона для прийому їжі, окрема зона відпочинку, PS4, окремий гардероб, хороші вентельовані опен спейси. Тут є все для комфортної роботи та проводження вільного часу.
Чи потрібний досвід? Ні — всього навчають тренери і ТЛ.
Комфортний графік? Так — наявна велика кількість графіків як на парт, так і на фул день, доступні переноси годин. Це дозволяє поєднувати із навчанням, іншою роботою, терміновими справами і тд.
Ремоут модель? Так, у зв’язку із ситуацію у світі та країні компанія запустила Remote модель — віддалену роботу, яка дозволяє на постійній основі працювати віддалено, із дому чи будь-якого комфортного місця для вас.
Я вважаєю, що це дуже хороший перший досвід роботи, хороша можливість спробувати себе в чомусь новому та непогана можливість для старту кар’єри.
Я ніколи не жалкував про вибір саме Mindy Teams у свій час.

Я у команді Мінді вже 3,5 роки і впевнено можу сказати, що Мінді змінило моє життя :) Приєдналась до команди лише коли відкривався офіс у Тернополі, на стартову позицію помічника рекрутера та офіс-менеджера, не маючи досвіду у цій сфері, бувши студенткою 4-го курсу.

І відтоді відкрила для себе безліч можливостей, познайомилась з безліччю крутих людей, для яких будь-які перешкоди, проблеми — це лише нові виклики, і ще раз переконалась в тому, що будь-де все залежить лише від тебе — від твого сприйняття, від тих зусиль, які ти прикладаєш, і як не крути — від того, чи вкладаєш ти душу в те, що робиш. Наша команда — саме про таких людей. У нас немає такого, що кожен лише сам за себе, ми вміємо бути командою та досягати класних результатів спільними зусиллями :)

Через рік я зрозуміла, що рекрутинг — це не зовсім моє, і отримала можливість розвиватись в маркетинговій команді. Сьогодні я Promo Manager у Mindy Teams і мені дуже подобається те, чим я займаюсь, та команда, з якою я працюю.

За 3,5 роки в компанії я бачила багатьох людей в нашій команді. Хтось приходив, не знаходив тут себе і йшов. Хтось приходив, відкривав для себе нові можливості, знаходив друзів, розвивався і починав займати керівні позиції в компанії — просто з нуля.Загалом, я вважаю, що стандартно є люди яким не подобається все і нічим не вгодиш, а є ті, які розуміють, що їхнє життя залежить лише від них і вони шукають для себе лише можливості. Для тих, хто докладає зусиль, проявляє себе, активний й ініціативний — завжди відчинені усі двері, будь-де, не лише у Мінді :)

Прийшовши в компанію в січні 2019, знала що не затримаюсь тут більше чим на пів року. Мені підходило місце розташування та гнучкі години (за 10 хв від гуртожитку, та графік у другій половині дня, що дозволяв спокійно ходити в універ). Починаючи з першого дня, вами займаються люди, які з нуля навчають вас всього потрібного, і ніяких навиків чи попереднього досвіду від вас не вимагається, думаю, це варто прийняти до уваги. А завдання вчаться за 20-30 хвилин, і вам для цього не потрібно знати іноземні мови на рівні вище середнього і т. д. а працювати по чіткій, зрозумілій інструкції.

Колектив молодий, тому я впевнена, що кожен знайде тут друзів. Офіс пристосований для комфортного відпочинку, з релакс-кімнатою, поличками з книгами та зручною кухнею.

Якщо ж вас цікавить кар‘єрний ріст і ви готові працювати більше, то вам будуть тільки раді, в компанії це цінують та сприяють розвитку.

Через декілька місяців я спробувала себе у позиції стажера-рекрутера і згодом стала рекрутером та офіс-менеджером. Задоволена усім, а найбільше колективом.

Прошла в данной компании 4 этапа собеседований, включая выполнение тестового задания. Первый этап — собеседование с рекрутером. Второй этап — тестовое, после которого позвали на третий — общение с CCO. После общения осталось очень хорошее впечатление, так как было четко изложено, что ожидают от нового сотрудника, какие задачи перед ним стоят и какие цели преследует компания, нанимая его. Последним этапом было общение с Head of Sales, которая также понравилась. Естественно, проходя собеседования, как-то само собой ожидаешь обратную связь. Так вот за все время общения, несколько раз пообещав ее предоставить в условленное время — в ответ тишина. Это портило общее впечатление, но старалась отнестись с пониманием, писала сама. В итоге сказали, что на финальном рассмотрении осталось 2 кандидата — я и еще один, пообещав выйти в тот же день с решением. Не вышли. Поскольку не было никакой ясности касательно происходящего и понимания, когда ожидать положительного или отрицательного, но внятного ответа, написала рекрутеру, что «иду дальше», так как было уже просто неудобно продолжать что-либо писать. В ответ — тишина. Соответсвенно, к сожалению, впечатление осталось негативное, а такое отношение — непонятное и неприятное. Надеюсь, что у того другого кандидата все сложилось иначе и он благополучно работает :)

Mindy Teams — це компанія у якій дуже комфортно працювати. Тут найкращий колектив, який підтримує тебе у всіх ситуаціях.
Я працювала у Mindy більше 3 років на позиції рекрутера і точно знаю, що тут можна знайти багато нових друзів, навчитися новому та просуватися кар’єрними сходинкам.
Я дуже часто бачила як студенти впевнено просувалися по кар’ єрним сходинкам і здобували такий цікавий досвід в менеджменті, а якщо знати іноземну мову, у тебе є можливість спробувати себе у співпраці з іноземними компаніями.
А загалом, Mindy — це крута команда професіоналів, які ніколи не стоять на місці і завжди рухаються тільки вперед.

Усім привіт!
Хочу поділитися виключно позитивними емоціями, які мене переповнюють співпрацюючи з Mindy Teams.
Починав я свою кар’єру графічним асистентом, це був підробіток під час навчання в університеті, але з часом я прикладав все більше зусиль та почав зростати у своїх позиціях. Я став помічником тренера, який проводив навчання новачкам у нашій команді, згодом тренером на локації, а зараз координую роботу команди тренерів по усіх наших локаціях.

Компанія дала мені змогу бути першовідкривачем однієї з локацій і набратися неоціненого досвіду у спілкуванні з різними людьми.
Тут прекрасна атмосфера і дуже дружні колеги, які вже перетворилися у сім’ю.

Дуже круто спостерігати за тим як компанія постійно розвивається і розвиває інших.
Впевнений, що з Mindy ще багато талантів зможуть досягнути кар’єрних висот та успіху!

Якщо охарактеризувати Mindy Teams декількома словами, то це кар’єрний ріст, ідеальна команда та позитивна атмосфера.
Я приєдналась до команди Mindy в 2017 році з позиції графічного асистента у сфері Data Annotation, і ось уже два роки я займаю позицію рекрутера та smm-менеджера і у мене є можливість самостійно створювати ідеальні команди для Mindy Teams та просувати нашу компанію у соцмережах.

Впевнена, що попереду нашу компанію чекає ще більше цікавих проектів у різних сферах. Щаслива, що маю можливість шукати нові таланти для Mindy Teams.

Это прекрасная компания для старта карьеры.
Могу сказать на своем личном опыте, что работать тут достаточно сложно. Но! Все ваши старания окупаются сторицей. Лично у меня не было ни одного случая, когда бы руководство не пошло бы мне на встречу.
Когда я пришел работать сюда я был студентом и у меня не было, практически, никакого реального опыта работы. Начинал работать «с самого низу» с должности линейного сотрудника, дальше вырос на уровень менеджера и плавно перешёл в IT отдел компании. После того, как ушел из компании, стал достаточно востребованным специалистом на рынке IT.
Всегда буду благодарен этой компании за прекрасный старт и за руководство, которое максимально содействует личностному и профессиональному росту.

Приєдналася до Mindy 2 роки тому. Починала з junior позиції в напрямку data annotation. Через 7 місяців мені запропонували перейти в HR Department. І зараз в мене за спиною досвід масового підбору, пошуку кандидатів на BPO, In house, відкриття Сумської локації і ще безліч цікавих проектів. І все це завдяки Mindy. Неймовірний колектив, зі всіма супер-комфортно спілкуватися і працювати) Не можу залишити в стороні душевні корпоративи, майстер-класи, затишний офіс. Я бачу як ми ростемо з кожним днем, як в плані професійного росту так і кількості нових AI проектів, масштабних клієнтів, крутих членів команди. We get it done!

Mindy Teams — это развитие, это возможности, это чудесный коллектив! Не так давно работаю в этой компании, но вижу и ощущаю перспективы роста команды и меня в ней! Наша компания уникальна в своем сегменте и на МИРОВОМ РЫНКЕ ! Спасибо Mindy, за «работать в удовольствие». Мы будем расти вместе как горизонтально, так и вертикально)

Познакомилась с компанией 3 года назад, когда работала рекрутером в Recruit Alliance. Среди наших клиентов в то время было много компаний с привычным и понятным бизнесом — агро, производство, ритейл, логистика и пр. Но вот сфера деятельности Mindy Support привлекала внимание новизной, нестандартными технологиями, бурным ростом и невероятным зарядом энергии и позитива! Минди для меня — это разноцветный калейдоскоп событий, эмоций, знакомств и челленджей! Благодарна компании за возможности своего профессионального и личностного роста, и — да, у нас еще многое впереди!

Я вместе с компанией уже больше года и могу сказать, что мы меняемся каждый день только в лучшую сторону и растем невероятными темпами) 2020 год стал для нас началом нового этапа развития — в команде много новичков в т.ч. в руководящем звене с очень крутым бэкграундом, но конечно же есть ребята, которые выросли внутри компании и сейчас руководят своими проектами и командами. Хороший и современный офис на каждой локации, динамичная атмосфера и действительно крутые проекты. Но то, что особенно отличает нашу компанию — это команда вовлеченных, умных и энергичных людей, с которыми невероятно приятно и интересно работать каждый день)) и именно благодаря этой команде и правильным управленческим решениям, мы смогли справиться со всеми сложными ситуациями в прошлом и наша вера только укрепляется с каждым днем и с каждой новой победой.

После выполнения тестового нет ответов ни в какой форме.
Спасибо за потраченное время)