2 травня 2024 22:21
MindHunt була моєю першою компанією, де пропрацювала майже 5 років і сформувала свою професійну особистість та цілі на подальший розвиток. Хочу висловити вдячність СЕО/Founder компанії Vadim Lobarev, який став для мене взірцем менеджера, наставника і справжнього професіонала своєї справи. Вадим сформував у своїй компанії атмосферу довіри, підтримки, людських цінностей і якісної співпраці як з кандидатами так і клієнтами. Рада, що мала змогу бути частинкою цієї компанії і отримала безцінний досвід!
Марія, дякую за твій відгук! Упродовж твоєї роботи в MindHunt ти себе показала, як професіонал високого рівня. Все швидко розуміла, вчилася і швидко працювала. Завдяки тобі було закрито багато вакансій в Україні, Європі, Азії. Також ти себе проявила як ефективний тім лід. Був радий з тобою співпрацювати! Ти одна з найкращих рекрутерів, з якими доводилося працювати. Бажаю тобі подальшого розвитку і успіхів!