Хочу залишити відгук про комунікацію з MI Agency після отриманого оферу на позицію Sourcer.
19 березня в мене був скрінінг. До скрінінгу мені озвучували ставку 20 тис. грн, тому початково враження про вакансію було значно кращим.
Сам скрінінг пройшов приємно, але зворотний зв’язок я отримала лише 6 квітня, тобто більш ніж через два тижні. Для мене це вже виглядало дивно. Склалося враження, що рішення затягнулося не просто так, і, можливо, попередній кандидат не пройшов випробувальний термін.
Після цього я отримала офер, і саме його умови стали для мене основними червоними прапорцями:
1. Повна зайнятість з графіком пн-пт
2. Стажування 2 тижні, яке, як зазначено в офері, оплачується лише у разі успішного проходження. (після цього вже зрозуміло, чому затягувався зворотній зв’язок)
3. Бонусна система прописана дуже загально: є суми за junior / middle / senior /
У підсумку в мене склалося враження, що на старті комунікуються одні умови, а далі на етапі оферу картина вже виглядає зовсім інакше. Тому я вирішила відмовитися від пропозиції.
Пишу це як особистий досвід взаємодії. Можливо, комусь такий формат підійде, але я б радила дуже уважно уточнювати всі умови ще до початку процесу й особливо перед прийняттям оферу.
1 відгук