9 жовтня 2023 20:00
Повна неповага до часу кандидата!
Мала нещастя робити тестове для даної компанії. Отримала завдання від рекрутерки Анастасії П. 29.09. Попросила тиждень на виконання, рекрутер узгодила цей строк. Рівно через тиждень, а саме 6.10 надіслала лінк на виконане тестове у Фігмі. Моє повідомлення так і не прочитали. Проте, у понеділок, 9.10 надіслали повідомлення про закриття вакансії.
Тестове, на яке я витратила тиждень, навіть не відкрили! Мої повідомлення із проханням переглянути роботу було проігноровано. Якщо в компанії так ставляться до потенційного працівника на етапі тесту, не хочу навіть уявляти, яке там відношення до діючих працівників.
Дуже не рекомендую подаватися до даної компанії.
Шановна Анастасія,
Ми дякуємо вам за відверту думку та можливість поділитися вашим досвідом з нами. Ми розуміємо ваше розчарування та відчуття незадоволення в зв’язку із вашим досвідом взаємодії з нашою компанією. Також хотіли б пояснити, що ми планували переглянути всі тестові завдання до листопада, до моменту відкриття вакансії знову, про що було сказано у нашому попередньому повідомленні.
На жаль, об’єм відгуків та заявок на цю вакансію виявився надзвичайно великим і перевищив наші очікування. Всього ми отримали 573 заявки на вакансію дизайнера, що створило значну завантаженість та затримки в обробці заявок, у тому числі тестових завдань.
Ми розуміємо, що ви витратили час та зусилля на виконання тестового завдання та ваш досвід важливий для нас. Просимо вибачення за всі незручності, які ви зазнали, та цінуємо вашу відвертість у наданні цього відгуку. Ваші коментарі допомагають нам робити висновки та вдосконалювати наші процеси відбору кандидатів.
Шановна Ніна!
Дякуємо за ваш відгук і можливість поділитися вашим досвідом взаємодії з нашою компанією та просимо вибачення за довгу відповідь на ваше запитання. Ми розуміємо ваші обурення, тож хочемо пояснити деякі аспекти нашого процесу відбору кандидатів.
У тестовому завданні справді не було вказаного дедлайну, тож ми просимо вибачення за це непорозуміння. Хотіли б зауважити, що компанія намагалася надати кандидатам більше гнучкості та не обмежувати їх у часі виконання завдання, щоб кожен міг виконати його в комфортних умовах, про що написали в описі до тестового завдання.
Важливо зазначити, що ми отримали велику кількість заявок на дану вакансію, що створило затримку в обробці повідомлень та тестових завдань, зокрема.
Ми вдячні за ваше розуміння та відвертість. Ваші коментарі допомагають нам вдосконалювати наші процеси та взаємодію з кандидатами.