Працюю в Merge вже майже рік: починала як контракторка, а згодом стала частиною інхаус-команди.

За цей час встигла попрацювати над дуже різними проєктами — і креативними, і продуктовими. Така різноманітність завдань дає змогу розвиватися в різних напрямках, пробувати нові підходи й постійно зростати як дизайнер. Окремо хочу відзначити атмосферу в команді — вона справді заряджає. Усі колеги відкриті, доброзичливі, злагоджена комунікація та справжнє відчуття підтримки! Також Merge активно підтримує розвиток, є безкоштовні уроки англійської, доступ до навчальних ресурсів, внутрішні knowledge-сесії та інші бенефітс, які справді допомагають рости.

Якщо ви шукаєте місце, де можна і професійно рости, і працювати в комфортній, дружній атмосфері — Merge дуже рекомендую! 💙

Працюю в Merge майже три роки, і це моя перша робота дизайнером. За цей час я, як новачок у професії, отримала цінний досвід і знання завдяки можливості працювати над різноманітними цікавими проєктами та переймати досвід у талановитих колег-дизайнерів. Merge активно підтримує професійний розвиток: компанія надає фінансову допомогу на навчання, організовує вебінари, де наші дизайнери та інші спеціалісти діляться знаннями, а також запрошує топових фахівців для проведення цікавих майстер-класів.

Працювала з Merge пів року як UX/UI дизайнерка на пів ставки по контракту. Маю позитивні враження від нашої співпраці і хотіла би коротко описати ключові моменти.

Тут швидкий темп роботи і різноманітні проєкти. Завдяки цьому можна швидко покращити свої навички (зокрема і пріоритизацію завдань та таймменеджмент), хоча з незвички такий темп може втомлювати. Він не для всіх, але команда Merge завжди була відкрита і готова домогти. Особливо цінно це було в перші місяці. Комунікація завжди була чітка, швидка і зрозуміла. Ми дуже гарно спрацювалися з моєю колегою Анастасією Чудновською і я дуже вдячна їй за цю прекрасну співпрацю.

Працювала в Merge майже 3 роки, і це був чудовий досвід. Хочу окремо виділити пункти, які можуть бути корисні тому, хто зараз читає цей коментар і вирішує для себе, чи подаватися на вакансію:

• Працювала з цікавими клієнтами з США та Європи.
• Поглибила знання англійської мови завдяки спілкуванню з клієнтами та безкоштовним курсам від компанії.
• Поглибила знання в розробці мобільних додатків, працюючи над моїм улюбленим проєктом — Playbook.
• Дійсно дружня атмосфера. Досі підтримую зв’язок з колишніми колегами і завжди рада їх бачити за можливості.
• Merge підтримував кожного працівника від початку повномасштабного вторгнення. Робочі місця були збережені, не було жодних затримок по зарплаті навіть у найважчі часи. Кожному була запропонована безкоштовна терапевтично-психологічна підтримка 💙

Тому, якщо ви досі вагаєтеся, чи варто подаватися на вакансію від Merge — не вагайтеся, варто!

Приєдналась до Merge нещодавно, цього року, але вже маю чим поділитися.

Merge — це круті та цікаві проекти; відкрита, творча та підтримуюча команда. Тут немає відчуття, що ти стоїш на місці, є бажання підвищувати свої скіли та розвиватись. У Merge завжди є можливість навчатися новому і працювати над проектами, що справді надихають)

Це той випадок, коли мої очікування після інтерв’ю не лише виправдалися, а й були приємно перевищені) Тому щиро рекоменую цю компанію для роботи!

Працювала з Elizabet Huliuk. Результат — агенція заплатила лише 50% вартості за проект на який я підписала контракт.

Не раджу працювати з ними. Саме у Лізи підхід іерархії. Вона коли захищала свої рішення вважала аргументом звинуватити дизайнера у нелюбові до кліента. Хоча ігнорувала що це відверто неправда.

Вони беруть на вебсайт, брендінг, лого та копірайт 2 тижні. Комусь такі терміни можуть підійти, але я попереджую тих хто ще думає. Я домовилася з ними робити сайт та декілька іллюстрацій, а врешті решт зробила лого (який клієнти ствердили з першої ітерації), копірайт та брендінг. Довіритися ції агенції — це суцільний оверворк за мінімальну ставку. Без вдячності, половини оплати за проект та поваги.

Із червоних флагів: ще на інтервью Ліза назвала свого коллегу токсичним у нього за спиною, мене це здивувало. Коли мені відправили контракт на питання що саме входить в нда — працівниці компанії лише розводили руками повторюючи що нда стандартний. Довелося тричі питати різних людей щоб пояснили.

Ця ситуація навчила мене не братися за проект коли сроки та ціну визначає агенція. Завжди спочатку заповнювати бриф, і лише потім казати берусь чи ні. Ще дивіться який обьем роботи та дати вказані у договорі. Бо у них в договорі цього немає від слова зовсім. Працюйте зі своїм.

Всім чесних кліентів та арт директорів, які вас цінують. Мерж для мене таким не став.

Мене звати Олександра, я HR Manager компанії Merge Development.

Анастасіє, щиро шкода, що у тебе склався такий досвід співпраці з нами. Обговорили з командою твій кейс й буду рада прояснити ситуацію й з нашої сторони.

Ми пропрацювали з тобою 2 тижні у ролі контрактора на проєкті, який мав тривати місяць. Передоплата сумою в 50% за проєкт (погоджена попередньо з тобою сума) була відправлена перед початком співпраці. В результаті співпраці, за ці 2 тижні, ми зрозуміли, що не потрапляємо в очікування один одного, й саме тому запропонували завершити співпрацю достроково. Передоплата 50% покриває період в 2 тижні твого залучення на проєкт. При цьому ми, звичайно, в особистому спілкуванні уточнили щодо суми, яка буде тобі комфортна до виплати (але відповіді не отримали).

По об’єму роботу було виконано: логотип для проєкту (затверджено), робота над частиною брендінгу (затверджений тільки шрифт), варфрейми вебсайту (затверджено), візуальний концепт однієї з 4 сторінок вебсайту (не затверджено).

З приводу NDA, наш фін відділ надав вичерпні відповіді на всі твої запитання.

Також я пристуня на всіх співбесідах, де приймає участь Елізабет. Дуже прикро, що відкритість та жартівливість сприйнялась як red flag чи токсичніть😞

На жаль, ми не зійшлися у співпраці, але таке теж буває. Ми зі своєї сторони виконали фінанові зобов’язання щодо проробленої роботи, тому що для нас це принципово важливо й ми по-іншому не працюємо.

Бажаємо тобі знайти класний проєкт і команду, з якою ти зможешь реалізувати свої професійні амбіції та зростати.

Подивитись всі коментарі (6)

Працюю в Merge вже майже півтора року і можу сказати тільки гарні речі) Це дійсно більше, ніж робота, це можливість кожен день спілкуватись з цікавими, відкритими та розумними людьми, які знають свою справу та від яких можна постійно чомусь вчитись. Багато переваг, типу англійської з крутим вчителем, балансу на self-care та education. Також класні люди в Merge притягують до себе і цікавих клієнтів, які мають перспективні бізнеси та і самі дуже розумні люди. Дуже рекомендую Merge для роботи!

Merge — друга моя компанія в ІТ, хотів написати «робота» але не зміг, бо Merge то щось більше, приємніше. Працюю вже рівно рік. Дуже сильно закохався в цю компанію та її співробітників! Веселі, кмітливі люди, гарні працівники та, беззаперечно, майстри своєї справи. За рік роботи — лише позитивні спогади та емоції, дякую Merge за це! Рекомендую на всі 100%

Merge став для мене другою роботою та я можу сказати, що це компанія яка зібрала ледь не всі позитивні бізнес (і не тільки) тренди 21 сторіччя. Тут не місце ейджизму чи хейту через брак досвіду, всі в команді підтримують та допомагають один одному.

Для мене великим + стало те, що це саме молода компанія, яка працює зі стартапами, великою кількістю цікавих та різноманітних проектів і full-remote роботою. Ви дійсно будете зростати разом із Merge, де попіклуються про вас ($800/рік на self-care) та вашу компетенцію (до $1,000/рік на навчання).

Коротко роботу тут описали самі Merge в своєму кредо «We don’t work — we create». Підтримую це на всі 100%.

Soon it will be 3 years since I work in Merge Development. Merge gave me huge career growth, a lot of experience. I’m happy that I’m part of the team. Our teammates are the best among the best. 100% recommended

Очень повезло, что чуть больше года назад я решила отправить CV именно в эту компанию. Всего за один год, благодаря крутым проектам и интересным задачам, а также менторству ребят, у меня получилось здорово вырасти и повысить свои скиллы. Топ-преимуществ работы в нашей команде для меня, это:
— неформальная, дружественная атмосфера и лучшие люди 💃🕺
— прозрачность и хорошо выстроенные рабочие процессы, всегда понятно к кому или куда обращаться, если нужна помощь
— реальные возможности для быстрого роста, что также очень поощряется (компания покрывает до $1,000 на обучение и саморазвитие)
— нас немного «заставляют» отдыхать, компенсируя до $800 в год на спорт, массажи и любые другие вещи связанные со здоровьем и отдыхом, что очень приятно
— и конечно же, возможность работать удаленно из любой точки мира)

Підтримали: Volodymyr Mazurets

Merge — молодая компания, которая очень быстро развивается благодаря непрерывной работе каждого сотрудника. Атмосфера в коллективе очень дружественная, с командой приятно работать. За 9 месяцев в Merge — только положительные моменты.

Підтримали: Volodymyr Mazurets

Merge is one of the best companies I’ve worked at. The atmosphere is just awesome. Working at Merge doesn’t feel like “working”; it’s more like a lifestyle. As one of the company values says: “We don’t work — we create.”

You always feel like you’re doing something important. Everyone around you has the same goal; management doesn’t hide anything and provides updates on where we are going and what goals we achieved.

And then there are programs for employees: a $1,000 grant for education (any kind, you can use this money to learn how to play guitar if you want), Merge Care program so you can take care of your health.

10 out of 10, recommended!

Підтримали: Volodymyr Mazurets

I started working at Merge Development as a freelancer but very quickly got hired full-time)
Here I found what I was looking for for so long — an incredibly talented team, interesting projects, a convenient schedule, and everyday growth! Despite the fact that we are located in different cities, there is always someone to ask for advice or help, and kindness is felt even through a video call. The values ​​written on the site really coincide with reality.

Every day I am proud that I am a part of Merge Development team and can develop together with true professionals!

Працюю в компанії вже рік і дуже задоволена. Дружній колектив та хороші умови роботи. Цікаві проекти, також в компанії є працівники різних рівнів, що дає можливості повчитись та розвиватись.

Підтримали: Volodymyr MazuretsSergey Gylyuk

Merge стал моей первой студией и я очень рада, что попала именно сюда: удобный график, классная атмосфера в команде, работа над большими крутыми проектами и возможность роста убеждают меня, что мы вместе надолго:) Надеюсь с ростом компании, здесь будет так же уютно и комфортно работать.

Работаю в Merge где то 2 года, это моя первая работа и я ее обожаю. Идеальные условия работы, интересные проекты, френдли коллектив и руководство которое всегда прислушивается к своим сотрудникам. Проще говоря работа мечты :)