31 грудня 2025 14:54

Viktor Nizhenets

Я працював у Meduzzen протягом багатьох років і вирішив завершити співпрацю лише з однієї причини — бажання рухатися далі, розвиватися в інших напрямах, здобувати нові навички, знайомства та досвід.

Не маю жодних негативних емоцій чи зауважень щодо команди або топменеджменту компанії. У Meduzzen працюють спеціалісти з різним бекграундом, поглядами та ідеями, що створює здорове середовище для обміну досвідом. Багато фахівців постійно розвиваються, не стоять на місці та намагаються рухатися в одному темпі з технологічним прогресом, залишаючись актуальними й конкурентними.

Однією з ключових переваг компанії для мене стала ініціатива з проведення кілька разів на рік інтернатур у різних напрямах. Вони дають можливість будь-кому спробувати себе в ролі розробника, сейлс-спеціаліста, тощо, перейти в іншу сферу та отримати відповіді на запитання від менторів і зрозуміти, чи підходить обраний напрям. І найважливіше — за результатами інтернатури є шанс отримати свій перший офер. Це особливо цінно в нинішніх умовах, коли війна та стрімкий розвиток ШІ значно ускладнюють старт кар’єри для джуніорів без комерційного досвіду. Я щиро підтримував цю ініціативу і свого часу сам був ментором на одній з таких інтернатур.

Бажаю Meduzzen подальших успіхів у співпраці з поточними клієнтами та в залученні нових. Робота з цією компанією стала важливим і визначним етапом у моїй кар’єрі.

Підтримали:  Anastasiia Shaiuk

Вікторе, ми щиро цінуємо роки спільної роботи та твій внесок у наш розвиток. Нам надзвичайно приємно чути, що досвід, отриманий у нашій команді, став важливим етапом професійного зростання.
Окрема подяка за згадку про наші інтернатури, для нас це справді стратегічна ініціатива, яка допомагає розкривати потенціал молодих фахівців навіть у непрості часи.
Бажаємо лише успіхів у нових починаннях, нових відкриттях і реалізації найамбітніших професійних цілей!