9 січня 18:45

Ігор Шаров, Full Stack Developer в MaybeWorks

Я дуже задоволений що одного дня прийняв рішення стати частиною команди і зараз можу поділитися своїм досвідом.

На технічній співбесіді була дуже приємна атмосфера, все проходило у форматі відкритої розмови, а не засипанням завчених питань. Відчувався професіоналізм, особливо у моментах, коли на мої помилки чи питання давали розгорнуту відповідь, навіть під час співбесіди я зміг дізнатись багато нового та цікавого для себе.

Першим етапом після співбесіди був тестовий період. Отримав доволі цікаву задачу, що правда, в темі доволі сильно плавав, але вирішив розбиратись, та не покладати руки. Доволі порадувала підтримка та залученість СТО на цьому етапі. Зацікавленість у процесі розробки цього рішення. Завжди був на зв’язку, та радий допомогти, прояснити технічні деталі. Так на середині виконання, я зрозумів що не замічав очевидного вирішення, так вдалось зменшити/спростити код десь у два рази використовуючи базові архітектурні принципи які я просто не помічав

За час роботи отримав безліч приємних емоцій, та змогу попрацювати над цікавими та складними проєктами. Особливо хочу подякувати Техлідам та СТО що не залишать у біді та допоможуть знайти вирішення навіть на власний погляд у безвихідній ситуації.

Підтримали:  Vsevolod Yakunin

Ігор, раді, що ти з нами, попереду ще багато класних викликів і перемог!
Дякуємо за довіру та за те, що ти частина команди 🖤🧡