5 листопада 21:44
Маю негативний досвід комунікації. Після 2 інтервʼю і виконаного тестового, написали, що сподобалось тестове, але хотіли би глянути ще кандидатів. Обіцяли надати зворотній звʼязок в кінці тижня. Я відповів, що розумію і буду чекати відповіді. Через 2 тижні написав, щоб уточнити чи прийняли вже рішення. Але повідомлення досі проігнороване.
А найбільше смішно те, що ми на співбесіді обговорювали цей момент: що зараз дуже часто компанії не надають фідбек після тестового і просто зникають)
UPD: Зі мною зв*язалися і пояснили ситуацію, яку я приймаю. На жаль, іноді трапляється людський фактор. Тому більше не маю зауважень до HR команди компанії. Негативний досвід став позитивним)
Володимир, доброго дня!
Дякую, що поділились своїм досвідом і надали цінний зворотній зв’язок.
Щиро вибачаюсь за незручності та відсутність зворотнього зв’язку з нашого боку.
Зі свого боку, ми обговорили цю ситуацію з відповідальним рекрутером, і скоригували процес роботи з кандидатами. Ми вже стикались зі схожою проблемою, виправили її, і тому нам вкрай прикро, що це повторилось через великий потік роботи на нашій стороні.
Ваша відкритість важлива, ми бачимо слабкі місця в процесі й активно працюємо над їх покращенням.
Ще раз, дякую за ваш відгук, це допомагає нам ставати краще.