Працюю в компанії ще з прадавніх часів, коли сайт працював на Magento. Відтоді багато що змінилося: технологічний стек, керівництво рівня
Минуло чимало років, і сьогодні я приходжу до висновку, що більшість змін пішла лише на краще. Сформувався колектив людей, які дійсно горять своєю справою. Кожен керівник напряму знаходиться на своєму місці: завжди готовий вислухати, підказати та допомогти знайти правильний напрямок.
Подобається підхід до розробки в невеликих командах по 6 людей. Це своєрідна найменша бойова одиниця, яка здатна самостійно закривати задачі практично в будь-якій частині проєкту.
З власного досвіду:
Хочеш впливати на продукт? Без проблем. Пропонуєш ідею, тебе вислухають, і якщо вона справді доречна та корисна — вона стане реальністю. І так відбувалося неодноразово.
Хочеш розвиватися? Також будь ласка. Проявляєш ініціативу, наполегливість — і ось уже запускаєш пайплайни з автотестами, які не пропускають баги в продакшн.
Окремо хочу відзначити одну важливу річ: ця компанія не для тих, хто шукає місце, де можна просто пересидіти складні часи. Тут справді важливе ставлення до роботи. Тут цінують вогник в очах, ініціативність і щире бажання створювати крутий продукт.
Дякую за відгук 💜
Після згадки про Magento одразу зрозуміло, що ти бачив MAUDAU на дуже різних етапах розвитку 😊 Приємно читати, що більшість змін за цей час ти оцінюєш позитивно.
Дякую, що відзначив можливість впливати на продукт, реалізовувати свої ідеї та розвиватися разом із компанією. Для нас важливо зберігати середовище, де ініціативність не залишається непоміченою, а хороші ідеї мають шанс стати реальністю.
І окремо дякую за чесний погляд на те, кому буде комфортно в MAUDAU. Справді, тут багато можливостей для тих, хто любить брати відповідальність, впливати на результат і не боїться нових викликів 💜
Працюю в компанії майже 3 роки. Починав як FE розробник, зараз Squad Lead. Не думав, що так швидко виросту, але тут це реально можливо, якщо є бажання.
Що можу відмітити: продукт постійно розвивається. Все прозоро, якщо є питання, завжди є до кого звернутись. Стек сучасний. Команди працюють автономно, і самі вирішують як реалізувати фічу, і можуть впливати не тільки на технічні рішення, але і на продукт загалом. Також кожна команда — це окремий організм зі своїми цілями і підходами. Немає єдиного шаблону «як треба», кожен squad сам вибудовує процеси під себе, що дає відчуття реальної відповідальності, а не просто виконання задач по тікетах.
Є налагоджені процеси, регулярні 1:1, де можна спокійно обговорити все що накопичилось.
Загалом дуже задоволений 💜
Дякую за відгук 💜
Напевно, найбільше мені відгукнулася історія про шлях від FE розробника до Squad Lead. Можливо, тому що я сама росла всередині компанії й дуже добре розумію, наскільки цінно працювати в середовищі, де розвиток не залишається лише красивою обіцянкою.
Рада читати, що ти відзначаєш автономність команд, можливість впливати не лише на технічні рішення, а й на сам продукт, а також культуру відкритого діалогу. Саме такі речі допомагають людям брати на себе відповідальність, рости та будувати щось справді важливе.
Дякую, що продовжуєш розвивати MAUDAU разом з нами. І окремо — за те, що власним прикладом показуєш: тут дійсно можна зростати 💜
В компанії вже майже 2 роки , вже склалося певне враження про компанію. Почну з тех.співбесіди. Вона відрізнялася від інших компаній, де я її проходив. Це був дійсно цікавий діалог, де можна було і подумати, і продемонструвати свої вміння, а не просто розповідати суху теорію. Саме тоді виникла думка, що я хочу пройти саме сюди . Онбординг теж пройшов досить швидко. Була значна підтримка від інших qa в тому, щоб розібратися в продукті, бо він досить складний, але від того його цікавіше вивчати. З того що хочеться відмітити :
1 — люди які драйвлять продукт, до яких завжди можна звернутись за допомогою і тебе не проігнорують
2 — можливість впливати на функціонал і до твоїх ідей дійсно дослухаються, генерувати покращення в процесах
3 — це можливість помилятись, головне не зловживати)
4 — складні, але цікаві задачі
Взагальному , тут буде цікаво всім хто хоче дійсно впливати на продукт , мати дружню комунікацію з людьми , і розвиватись в тех скілах
Дякую за відгук 💜
Посміхнулася на моменті про те, що бажання приєднатися до MAUDAU з’явилося ще під час технічної співбесіди 😊 Для нас дуже важливо, щоб знайомство з компанією починалося саме з якісного діалогу, а не лише перевірки знань.
Окремо приємно читати про підтримку команди, можливість впливати на продукт та навіть про право на помилку. Мені здається, саме такі речі формують середовище, в якому хочеться не просто виконувати задачі, а розвиватися, пропонувати нові ідеї та брати відповідальність за результат.
Дякую, що вже майже два роки розвиваєш продукт разом з нами, і що помічаєш та цінуєш саме ті речі, над якими ми щодня працюємо 💜
Працюю дизайнером продукту в MAUDAU вже понад три роки. За час було багато різного. Були падіння та злети продукту як сервісу. Але незмінними були прагнення будувати продукт навколо нашого гостя (покупця), а також — побудувати прозору робочу культура в компанії. Не з першого разу, але це вдалося й останні декілька років політ не просто нормальний, політ комфортний. Все прозоро, без підкилимових ігор. На своєму місці можеш розкритися, як спеціаліст, в повній мірі — від UX-досліджень до проєктування абсолютно нових механік.
Й попри те, що, здавалося б — «банальний» е-ком/маркетплейс, менше з тим, це дуже динамічний та висококонкурентний домен, де життєво необхідно бути інноваційним.
Також мені особисто дуже імпонує, що компанія не стоїть осторонь соціальної складової. Є волонтерські та донорські вихідні, і мені, як донору крові, це дуже важливо, що я можу спокійно відновитися після донації.
Дякую за відгук 💜
Три роки в MAUDAU — це вже ціла історія. Тому дуже цінно читати про зміни, які ти бачив на власні очі, і про те, що серед них вдалося зберегти найважливіше: фокус на Гості, відкритість та можливість впливати на те, що ми створюємо.
І окремо дякую, що підсвітив тему донорських та волонтерських вихідних. Для нас важливо підтримувати людей не лише в роботі, а й у тих ініціативах, які вони вважають важливими для себе та суспільства.
Рада, що продовжуємо цей шлях разом 💜
Працюю в компанії трохи менше трьох місяців, тому ще добре пам’ятаю як процес найму, так і свої перші враження від роботи.
Маю понад 6 років досвіду як QA, але до MAUDAU не працювала в e-commerce. Мій досвід не був ідеальним збігом із вакансією, але я все ж отримала запрошення на співбесіду. На всіх етапах рекрутингу комунікація була прозорою та своєчасною: я отримувала відповіді на всі свої запитання, розуміла наступні кроки процесу та відчувала підтримку з боку рекрутера. Враження від співбесід залишилися дуже позитивними, хоча технічна співбесіда була однією з найскладніших за рівнем запитань за весь мій професійний досвід, але це добре відображає рівень експертизи, який цінується в команді.
Онбординг був добре організований і комфортний. Інформацію подавали поступово, без перевантаження, проводили необхідні knowledge-sharing сесії та надавали практичні матеріали для швидшого занурення в роботу. Окремо хочу відзначити відкритість колег і підтримку онбординг buddy — завдяки цьому знайомство з продуктом та процесами проходило значно простіше.
Найбільше у MAUDAU мені подобається команда. Тут працюють сильні спеціалісти, які відкрито діляться знаннями, обговорюють ідеї та конструктивно дискутують щодо рішень. Запитання, ініціативність і критичний погляд на процеси не лише сприймаються нормально, а й заохочуються, розглядаються як інструмент для досягнення кращого результату. Також ціную те, що багато рішень приймаються через обговорення. Ми усі залучені до планування, усі можемо впливати на робочі процеси та регулярно обмінюємось зворотним зв’язком. Такий підхід допомагає швидше рухатися вперед і уникати непорозумінь.
Звісно, я ще продовжую знайомитися з компанією, але за цей час сформувала дуже позитивне враження. Для мене MAUDAU — це насамперед про сильну команду, відкриту комунікацію та культуру співпраці, де люди справді впливають на результат. Напевно, найкраще мої враження про компанію характеризує те, що я скидаю та рекомендую відкриті вакансії своїм друзям та знайомим)))
Дякую за такий щирий відгук 💜
Зізнаюсь, найбільше мене зачепила фраза про те, що ви рекомендуєте наші вакансії друзям та знайомим. Для будь-якої People-команди це один із найкращих показників того, що ми рухаємося у правильному напрямку 😊
Дуже приємно читати, що ваші перші місяці в MAUDAU були саме такими. Ми справді багато уваги приділяємо досвіду кандидата та онбордингу, тому особливо цінно отримувати такий зворотний зв’язок.
І окремо дякую за готовність прийняти новий для себе виклик в e-commerce. Бажаю, щоб попереду на вас чекало ще багато цікавих задач, професійних відкриттів і приводів пишатися результатами своєї роботи разом з командою MAUDAU 💜
Працюю в MAUDAU на позиції Product Designer уже понад два роки. За цей час наш продукт неймовірно виріс, і спостерігати за цим прогресом — величезне задоволення.
Найбільше подобається те, що в компанії немає відчуття жорсткої ієрархії. Ти можеш спокійно звернутися з ідеєю, зауваженням чи пропозицією до будь-кого. Усі навколо дуже ініціативні та щиро зацікавлені в розвитку продукту. Наші мітинги ніколи не бувають для галочки: ми завжди обговорюємо важливі робочі питання, але водночас є місце для жартів, історій та простого живого спілкування.
Взагалі люблю цю компанію в першу чергу за людей, які мене оточують. Разом із такою командою хочеться рухати продукт тільки вперед. Ще дуже імпонує, що ніхто не любить зайвої бюрократії, тому всі процеси побудовані прозоро та людиноцентрично. Окремо хочу відзначити культуру зустрічей 1-on-1 — вони тут дійсно мають вагу. Всі справді зацікавлені почути твій фідбек і, що найголовніше, врахувати його.
Загалом, дуже круто озиратися назад і бачити, як багато ми вже зробили з того, що колись було просто ідеєю або робочою задачкою в беклозі.
Дякуємо за такий щирий відгук 💜
Надзвичайно цінно, коли людина, яка пройшла з нами більше двох років, говорить не лише про продукт, а й про людей поруч. Саме завдяки таким командам народжуються ідеї, які з часом перетворюються на функціонал, сервіси та зміни, які бачать наші Гості.
Дякуємо, що розвиваєте MAUDAU разом з нами, ділитеся своїми думками, ставите незручні запитання та допомагаєте робити продукт кращим щодня. Попереду ще багато цікавих викликів і досягнень ✨
Працюю в компанії вже понад півтора року на позиції QA. За цей час отримав багато цікавих задач і можливостей для професійного розвитку. Подобається, що команда відкрита до обговорення ідей та покращень, а процеси постійно розвиваються. Є можливість впливати на якість продукту та бачити результати своєї роботи. Колеги завжди готові допомогти, а атмосфера в команді залишається дружньою та професійною. Загалом це гарне місце для отримання досвіду та розвитку в сфері тестування.
Дякуємо за відгук 💜
Раді, що за півтора року роботи MAUDAU став для вас місцем, де можна не лише розвивати експертизу в тестуванні, а й впливати на продукт та процеси навколо нього.
Окрема подяка за те, що допомагаєте нам ставати якіснішими щодня. Бажаємо, щоб попереду було ще багато цікавих задач, вдалих релізів та професійних перемог разом із командою!
Працюю в MauDau на позиції Product Owner вже більше року.
За час роботи найбільше подобається динаміка розвитку продукту та можливість реально впливати на процеси й результат. Це не історія про «підтримку легасі», а про постійний розвиток, нові задачі та швидке прийняття рішень.
Подобається команда — багато сильних спеціалістів, з якими комфортно працювати як на рівні бізнесу, так і на рівні технічної команди. Комунікація здебільшого пряма й без зайвої бюрократії, що особливо цінно в e-commerce, де швидкість має велике значення.
Окремо відзначу, що тут можна проявляти ініціативу. Якщо є ідеї або бажання покращувати продукт чи процеси — їх дійсно готові слухати та впроваджувати.
З плюсів:
* сучасний e-commerce продукт, який активно розвивається;
* хороша взаємодія між командами;
* цікаві та різнопланові задачі;
* можливість професійно рости;
* адекватний рівень свободи у прийнятті рішень.
Як і в будь-якому швидкозростаючому бізнесі, інколи бувають моменти з високим темпом роботи та зміною пріоритетів, але для мене це скоріше особливість динамічного продуктового середовища.
Загалом можу рекомендувати компанію людям, яким цікаво працювати над реальним продуктом, впливати на результат і розвиватися в e-commerce напрямку.
Дякую, що поділились своїм досвідом роботи в MAUDAU 💜
Особливо цінно читати відгуки від людей, які щодня безпосередньо впливають на розвиток нашого продукту. Приємно, що ви відзначили саме ті речі, які ми прагнемо зберігати та розвивати: можливість впливати на результат, відкритість до ініціатив, сильну команду та швидкість прийняття рішень.
Також дякуємо за чесний коментар щодо темпу роботи та змін пріоритетів. Ми розуміємо, що динамічне середовище створює не лише можливості, а й виклики, тому продовжуємо працювати над тим, щоб зберігати баланс між швидкістю розвитку бізнесу та комфортом команд.
Раді, що ви обрали MAUDAU для свого професійного розвитку та рекомендуєте нас іншим спеціалістам. Бажаємо вам ще багато цікавих проєктів, крутих запусків і приводів пишатися результатами, які ми створюємо разом.
Дякуємо, що ви з нами!
Шляпа полная а не компания)
Германе, вітаємо! Нам шкода, що наша стандартна процедура відбору та відмова через невідповідність вашого досвіду в резюме, вимогам нашої вакансії, викликали у вас таку реакцію.
Ми щодня отримуємо багато відгуків і змушені обирати кандидатів, чий профіль максимально відповідає завданням проєкту на даний момент. Це звичний робочий процес, який не має на меті нікого образити.
У будь-якому разі, дякуємо за інтерес до нашої компанії та бажаємо успіхів у пошуках команди, яка вам підійде.
Маю негативний досвід комунікації. Після 2 інтервʼю і виконаного тестового, написали, що сподобалось тестове, але хотіли би глянути ще кандидатів. Обіцяли надати зворотній звʼязок в кінці тижня. Я відповів, що розумію і буду чекати відповіді. Через 2 тижні написав, щоб уточнити чи прийняли вже рішення. Але повідомлення досі проігнороване.
А найбільше смішно те, що ми на співбесіді обговорювали цей момент: що зараз дуже часто компанії не надають фідбек після тестового і просто зникають)
Володимир, доброго дня!
Дякую, що поділились своїм досвідом і надали цінний зворотній зв’язок.
Щиро вибачаюсь за незручності та відсутність зворотнього зв’язку з нашого боку.
Зі свого боку, ми обговорили цю ситуацію з відповідальним рекрутером, і скоригували процес роботи з кандидатами. Ми вже стикались зі схожою проблемою, виправили її, і тому нам вкрай прикро, що це повторилось через великий потік роботи на нашій стороні.
Ваша відкритість важлива, ми бачимо слабкі місця в процесі й активно працюємо над їх покращенням.
Ще раз, дякую за ваш відгук, це допомагає нам ставати краще.
На щастя не мав справ з HR компанії й не буду, але на жаль мав справу скористатись цим сервісом, з таким жахливим сервісом. з затримкою відправлення замовлення в майже 2 тижні, а дата відправлення змінювалась 4 рази, це ганебно для українського бізнесу який має гарну репутацію в плані надання послуг.
Привіт, Антоне!
Дякуємо за ваш відгук та за те, що поділилися своїм досвідом використання нашого сервісу. Перепрошуємо, що вам довелося зіштовхнутися з затримкою в обробці замовлення та зміною дати відправлення :(
Ми вже активно працюємо над тим, щоб удосконалити та пришвидшити процес доставки аби всі наші Гості могли отримувати свої замовлення вчасно :)
Сподіваємось, що в майбутньому зможемо надати вам кращий сервіс!
Бажаємо успішного професійного розвитку та вдалих проектів.
З повагою, Дмитро.
Доброго дня! Таке враження, що ваш продукт maudau.com.ua не тестується взагалі. Для прикладу, корзина містить товари, що були додані ще в минулому замовленні, фільтрація товарів живе своїм життям. Словом, баг на базі... Про підтримку взагалі мовчу.
Маю не надто позитивний досвід комунікації з HR компанії. Після 3 інтервʼю обіцяли надати зворотній звʼязок в кінці тижня. Наприкінці тижня, після мого запитання по фідбеку, рекрутер пообіцяла надати відповідовідь в понеділок, однак знову перепитавши в обумовленний день, маю досі проігнороване повідомлення.