Materialise

Київ, Левен (Бельгія)

8 вересня 2021 20:22

Viktor Chaun, BI Team Lead в Materialise

Materialise став для мене сімєю з першого дня роботи, а працюю тут вже 10+ років.
Чим для мене став Materialise?
* стабільність — працюємо на довготермінову перспективу. Більшість проектів в яких приймав і приймаю участь зараз — це все стратегічні довготермінові речі і це круто!
* Широкий стек технологій — ми пишемо софт не лише для себе, а й на ринок 3D-друку й медичного сегменту, де використовується різні стеки технологій, де можна постійно рости й розвиватися.
* Професійний розвиток — компанія сприяє моєму розвитку. За свій багаторічний стаж пройшов багато тренінгів на хард і софт скіли, як зовнішніх так і внутрішніх.
* Карєрний ріст і самореалізація — захочеш рости чи пробувати себе в інших ролях чи проектах — це все можна організувати через менеджмент і HR команду. Особисто я сам пройшов шлях Developer —> Architect —> Product Owner —> Team Lead (Delivery Manager). В тому числі декілька разів пробував себе в ролі тренера по SQL/проектуванню БД/обробка даних.
* Звичайно в нашій системі є й легасі і мейнтененс, також бувають й рутинні задачі, але де цього немає.
* люди в Матеріалайзі завжди на першому місці, і це відчувається на всіх рівнях від твоєї особистої команди до можливості ділитися ідеями, думками, проблемими з топ-менеджментом напряму.
* гнучкий режим роботи
* весь час розвиваємо свої процеси, намагаємося швидко і гнучко підлаштовуватися під зміни середовища.
* Люблю свою команду і продукт що розробляємо! :)
* хоч і останній, але важливий для мене пункт — мені подобається, що компанія дійсно має цінності, ми можемо надрукувати все крім зброї чи того, що шкодить людству! Кожен раз вражають історії, коли ми допомогли людям з тяжкими вадами, а іноді витягнули когось на грані життя і смерті....
Дуже радий бути частиною компанії!