26 травня 21:34
Привіт усім! Хочу поділитися своїми враженнями від навчання в Mate Academy на курсі QA (Fulltime). Це був один із найінтенсивніших та найбільш результативних періодів мого професійного життя.
Найголовніше — я отримала свій омріяний офер ще за два тижні до офіційного завершення навчання! Це найкращий показник того, наскільки якісно побудована програма.
Чому ця система працює:
• Вмотивоване ком’юніті: Відбір на старті дуже серйозний, тому в групі збираються лише ті, хто реально готовий працювати на результат. Це створює неймовірну атмосферу підтримки.
• Глибока експертиза: Інформація подається від бази до складних тем, а обсяг практики просто вражає. Мейт дає крутий фундамент, а ментори завжди готові вийти на 1:1, щоб пояснити складні моменти та підштовхнути до правильного рішення.
• Підготовка до ринку: Техчеки та підготовка до інтерв’ю — це окремий рівень професіоналізму. Більшість запитань, які мені ставили на реальних співбесідах, ми вже детально розібрали під час навчання. Допомога з CV, LinkedIn та психологічна підтримка кар’єрних менеджерів допомагають почуватися впевнено з першого дня пошуку.
Моя особиста вдячність:
Я в абсолютному захваті від системи навчання та надзвичайно вдячна команді, яка супроводжувала мене:
• Менторам: Олексію, Кароліні, Наталі, Юрію та Анні — за професійний супровід та менторство.
• Лекторам: Івану та Ярославу — за якісну подачу матеріалу.
• Кар’єрним менеджерам: Мирославі та Дар’ї, а також проджект-менеджеру Анастасії — за підготовку до виходу на ринок та координацію.
Особлива вдячність засновникам Mate Academy за їхню позицію та можливості безкоштовного навчання для ветеранів. Ця підтримка є неоціненною для нашої адаптації та професійної реалізації в новій сфері.
Це навчання для тих, хто готовий вкладати сили та час у своє майбутнє. Це того варте на всі 100%! 🚀