30 січня 12:03

Vladyslav Kubyshkin, Digital Marketer в Energise.pro

Привіт-привіт! Хочу поділитися своїм досвідом з навчання в Mate.

Навчання в Mate Academy стало для мене дуже цінним і структурованим досвідом. Особливо хочу відзначити менторів — Регіну та Тетяну. Вони не просто пояснювали матеріал, а реально допомагали розібратися в складних моментах, давали якісний фідбек і підтримували, коли щось не виходило. Завдяки їм з’явилося розуміння не лише теорії, а й практичного застосування знань.

Окрема подяка моїй координаторці Даші Кириченко — це людина, яка справді проживає твій шлях разом з тобою. Під час модуля емплойменту вона була фактично 24/7 на зв’язку: підтримка, поради, перевірка резюме, підготовка до співбесід — усе на дуже високому рівні. Це додає впевненості та відчуття, що ти не один у процесі працевлаштування.

Також окремо хочу відзначити надкруті вебінари, які регулярно проводила команда емплойменту — це був просто топ. Максимально практично, живо та з великою кількістю реальних кейсів. Після кожної зустрічі залишалося відчуття мотивації та чіткого розуміння, що і як покращувати далі.

Навіть попри те, що посеред курсу оновлювалася навчальна програма, це пішло тільки в плюс — оновлений контент був актуальним і ще більш практичним. Також дуже сподобався формат партнершипу: мене регулярно рекомендували роботодавцям як спеціаліста, що суттєво підвищувало шанси отримати офер. Загалом я залишився дуже задоволений досвідом навчання і точно буду рекомендувати Mate Academy друзям та знайомим.

Підтримали:  Hanna Sheiko