30 листопада 11:22

Yakiv Sydorenko

Що важливо знати про грант від Mate Academy.
Тут би мав бути пост ображеного кролика чому взяли не мене, але точно не буде бо:
— Це не технічна співбесіда де у випадку відмови вам об"єктивно напишуть feedback.
— Це не про релевантність вашого досвіду до позиції на яку ви будете подаватись.
— Ну і все це про грант, тобто ви не будете платити 12% 3 роки, тому дивуватись чому вам може бути відмовлено не варто, я двічі пролетів.

Це суто про Get Lucky. Вам або пощастить або ні.
Особисто мені важко було оприділитись чи йти на full day після другої невдачі, дуже довго думав і вирішив шо може накінець таки спробувати? мені дали посилання на заповнення обов"язкових ньюансів договору з дедлайном 3 дні.

За годин десь 5 до дедлайну рекрутер написав на пошту що я колись пару років назад теж довго відписував, довго думав йти чи ні шось там порушив, (це при тому що я офіційно не був жодного разу їхнім студентом), я переїжаю в чорний список Mate Academy.

Думаю на краще, жаль тільки часу, я про останні 6 місяців.
Варто рухатись вперед постійно (:

Якове, привіт.
Вдячні за інтерес до програми. Щоб зберегти послідовність та прозорість процесу, прокоментуємо ситуацію тут.
Наша грантова програма має обмежену кількість місць і передбачає відбір серед усіх кандидатів. Це не технічне інтерв’ю і не оцінка досвіду — ключову роль відіграє поєднання кількох критеріїв, зокрема мотивації та готовності пройти інтенсивний навчальний шлях.
Якщо кандидата не відібрано до фіналістів грантового відбору, він може спробувати приєднатися на Full-time на стандартних умовах, якщо вчасно завершує всі необхідні кроки вступу на навчання повного дня.
Якщо кандидат не завершив процес вступу та тривалий час не повертається до нас з відповідю, заявка автоматично стає неактивною — це стандартне правило, яке діє однаково для всіх.
У твоєму випадку за кілька подач поспіль ми спостерігали довгі паузи у відповідях та зміни рішень щодо участі. Навіть коли ми йшли на зустріч й поновлювали можливість долучитись, комунікація знову обривалася.
Оскільки формат навчання у нас складний та навантажений, нам важливо бачити стабільну мотивацію та готовність дотримуватися процесу. У твоєму випадку за динамікою останніх взаємодій ми, на жаль, цього не побачили.
Нам прикро, що це могло стати неприємною звісткою для тебе. Однак, вважаємо за потрібне дотримуватись правил відбору для всіх учасників, щоб відбір залишався зрозумілим і передбачуваним.