24 жовтня 2025 11:06

Oleh Porozhniuk, Media Buyer в NDA

Хочу залишити не зовсім втішний фідбек щодо процесу рекрутменту до команди Mate academy.

На початку все було добре — після відгуку на вакансію зі мною зв«язалась рекрутер, домовились про дзвінок, який пройшов успішно, після чого був етап тестового. Тестове я зробив та отримав фідбек, що надалі не рухаємось далі + причина чому.

Проте я мав коментар чому саме так я виконав завдання (дещо по-інакшому зрозумів завдання та аргументував свою точку зору) — та відписав листом, на яке не отримав ніякої відповіді. Потім написав через кілька днів ще раз — без відповіді. Написав через кілька днів рекрутеру у Linkdin — без відповіді (хоча було видно, що вона прочитала повідомлення).

Особливо прикро, коли моя відповідь могла повпливати на подальший процес найму, а також прикро коли рекрутер із відповіддю на тестове в кінці листа пише (цитую) — «В разі питань — пиши. Буде рада залишатись на звʼязку», але потім ігнорує мої повідомленя.

Олеже, привіт!
Дякую за твій відгук і що поділився враженнями.
Я справді пропустила твоє повідомлення, через що не відповіла вчасно. Дуже перепрошую за це, воно буквально загубилось серед інших повідомлень, але я точно буду уважнішою з комунікацією надалі.
На питання, які залишились без відповіді з мого боку, я обов’язково відповім.
Ще раз перепрошую за цю ситуацію і дякую тобі за твій час та фідбек. Я дійсно беру його до уваги.

Юля, дякую що відписала.

Для контексту — Юля також зв"язалась зі мною у Linkdin та роз"яснила ситуацію. Тому вдячний за такий підхід та небайдужість