10 вересня 2025 13:20

Maryna Sydorenko, Data Analyst

Пройшла курс Дата Аналітика та для мене це стало прямо дійсно квитком в нове життя — структурований повний курс,де ти знайомишся з базовими сучасними інструментами для опанування нової професії (щоправда без Power Bi,але власне маючи досвід з іншими інструментами,зможеш опанувати самостійно), постійна комунікація з менторами — які є до речі діючими аналітиками(вимога Мейта при наймі менторів),тобто вони дають практичні поради,це дуже цінна річ,тебе постійно контролять — твій рівень знань, допомагають виправляти помилки,звертають увагу на прогалини в знаннях. Скажу так — багато чого залежить від тебе,темп навчання шалений, багато нового матеріалу, але сам підхід до організації навчання,підтримка тощо — великий плюс. Складно,насичено,навантаження велике,звісно в курс не вийде вмістити все все все — багато самостійної роботи,аби стати дійсно профі в своєму напрямку,але є підтримка менторів/координатора,це профі з досвідом ,які власне допомагають побачити сферу як вона є. Також важливою є допомога при працевлаштуванні — є Мейт спільнота, платформа з вакансіями,цілий курс емплойменту , підтримка координатора,я отримала офер менше ніж за місяць після закінчення курсу. Особливо хочу зазначити — курси англійської мови на висоті, ти вільно обираєш дні,викладачів,формат. Я дуже задоволена навчанням та результатами.