19 травня 15:47
До курсів Mate я взагалі вважала себе не дуже сумісною з IT спеціальностями, мені здавалось що для того, щоб знайти себе в цій сфері потрібно мати якісь особливі навички та здібності. Втім, все ж вирішила спробувати опанувати UI/UX дизайн з Mate і взагалі не пожалкувала! Я довго зважувала це рішення, бо були страхи що у мене не вийде.
Можу сказати що уся інформація дуже зрозуміла, супер цікаві відео уроки та завдання, багато практики, постійний фідбек від менторів ( дійсно крутий фідбек, який не гасить мотивацію, а навпаки побуджує працювати далі! ), супер круте і комунікабельне ком’юніті, постійна підтримка як вцілому, так і на етапі пошуку роботи, тобто є просто ВСЕ.
На зараз я вже закінчила курси, отримала 2 офери (1 з яких в реально класній IT компанії, 2 — проєктна зайнятість). Дуже хочу подякувати усьому Mate за цей цікавий шлях, за цей шлях разом зі мною, за усю допомогу та підтримку. Зараз я розумію, що піти в Mate — це було реально найкраще рішення.
Тому всім хто думає де навчатись, всім хто має сумніви ’Чи я зможу?’, всім хто хоче дійсно вирости в сфері IT — Mate це найкраще рішення, з ними дійсно зможе кожен. Головне — ваше бажання до змін та розвитку.