20 вересня 18:33
Школа яка гарантує працевлаштування.
Я прийшов у MateAcademy у віці 43 років, коли вирішив кардинально змінити своє життя та освоїти нову професію — бекенд розробника на Python. До цього моя кар’єра була далека від ІТ, і, щиро кажучи, я не знав, з чого почати. Мені було важливо знайти місце, де не лише дають знання, а й підтримують на кожному етапі. Саме це я знайшов у MateAcademy.
Із самого початку мене вразила їхня комплексна та структурована програма навчання. Весь матеріал чітко розбитий на етапи, що допомогло не губитися в потоці нової інформації. Школа дає можливість гнучко керувати своїм часом, але при цьому суворо дотримуватись графіка, щоб не розслаблятися та постійно рухатися вперед. Я сам вибирав, коли навчатись, але завжди відчував підтримку команди, а прогрес був прозоро візуалізований, що мотивувало не зупинятися.
Окремо варто відзначити симуляцію технічних інтерв’ю. Для мене, як для новачка в IT, це була величезна підмога. Досвідчені ментори регулярно проводили техчеки та лівкодинг-сесії, які допомогли мені не лише прокачати навички програмування, а й звикнути до реальних робочих умов, у тому числі до стресових моментів технічних інтерв’ю. Це дало мені впевненість, що я впораюся, коли настане час співбесід.
Часті Q&A-сесії стали чудовою можливістю швидко вирішувати будь-які питання. Тут немає відчуття, що ти віч-на-віч із проблемами — завжди є підтримка та колективне обговорення завдань. Це створює атмосферу єдності та залученості до процесу.
Особливу увагу хотілося б приділити роботі над ІТ-англійською. У MateAcademy англійська інтегрована у процес навчання, що дозволяє поступово підтягнути його, не вириваючись із загальної структури курсу. Це стало для мене справжньою знахідкою, адже я розумів, наскільки важливою є мова в IT-індустрії, особливо на міжнародному рівні.
MateAcademy не просто вчить програмувати — вони дають комплексний підхід до навчання, який охоплює всі необхідні аспекти успішного старту в професії. Ментори — справжні професіонали, і їхнє залучення і щире бажання допомогти зробили цей шлях до нової кар’єри значно легше.
Я радий, що вибрав саме цю школу і тепер впевнено можу сказати: незважаючи на мій вік і відсутність досвіду в IT, я став бекенд розробником. Дякую MateAcademy за те, що допомогли мені змінити своє життя!