27 червня 2024 10:13

Andrii Khomiak, Front-end Developer в TheRaven

До того як потрапив у Mate Academy, намагався освоїти front-end розробку самотужки. Проте зіткнувся з проблемою, що на багатьох ресурсах інформація застаріла і до того ж погано структурована. Пройшовши базовий модуль від Mate Academy, сподобалося, що на курсі мінімум води та чітка структура. Також дуже круто те, що коли пояснюють якусь нову для тебе бібліотеку, мову програмування чи мовну конструкцію, окрім того, що пояснять «як це працює», наводять приклади «навіщо цим користуватися». Це, у свою чергу, допомагає краще засвоїти матеріал, оскільки на реальних прикладах можна побачити важливість і доцільність використання того чи іншого інструмента.

Загалом можу відмітити такі переваги навчання в Mate:
-Актуальність інформації. Курси постійно доповнюються новою інформацією, додаються нові модулі, перероблюються старі.
-Регулярні код-рев’ю. Більшість завдань перевіряються досвідченими менторами. Тому, крім того, що код має пройти всі тести та бути робочим, він ще має бути охайно написаним і не містити надлишкової логіки.
-Зручна платформа. Відеолекції, теоретичні матеріали, практичні завдання, чати з менторами та студентами — все це знаходиться в одному місці. Також на платформі Mate є зручний редактор коду, схожий на VS Code, для вирішення завдань, які не потребують додаткової перевірки менторів.
-Круте ком’юніті. Окрім чатів з менторами, де можна попросити допомогу з важким завданням у рамках курсу або попросити доступніше пояснити теорію, є також чати, де можна обговорити питання, що виходить за рамки курсу. Є можливість спілкуватися зі студентами з інших напрямків.

Тут дійсно роблять все можливе і неможливе для того, щоб ти став конкурентним спеціалістом на ринку праці. Після проходження курсу я впевнений, що зможу освоїти будь-який інструмент, з яким раніше не працював, оскільки Mate дає чудову базу для подальшого розвитку як ІТ-фахівця.