12 лютого 2024 20:09
(Я раніше підозріло відносилась до відгуків, але бачу комменти своїх одногрупників тут, і сама це все пройшла і ось тепер пишу відгук)
Чому я можу сміливо рекомендувати Mate Academy для проходження курсу ІТ рекрутера?
Коли був відбір на IT Generation я подавала заявку виключно в мейт, бо вже побачила, що це топ курси на ринку по ІТ рекрутменту. Дуже багато інформації по всіх темах, які ви бачите на сайті в презентації курсу+поки я довчилась і приступила до працевлаштування, з’явились нові теми. Дуже цікаві і подекуди складні та об’ємні практичні завдання, але з практики справді велика користь, бо ти сам шукаєш, тицяєш, прописуєш, аналізуєш, продумуєш і таким чином це краще запам’ятовується, також таким чином ти маєш готові матеріали та скіли на майбутнє — прописуєш запити пошуку, стратегії, листи, і маєш готовий кістяк для майбутньої роботи (що круто допомагає потім в тестових завданнях які дають компанії коли ти подаєшся), досліджуєш мови програмування, фреймворки, інструменти роботи майже кожної ІТ спеціальності, ствоюєш свою бібліотеку термінів і точно знаєш що AWS це Cloud Platform яку використовує DevOps і чим SQL відрізняється від NoSQL (Уляна привіт, обожнюю твої тех-чеки :) ), складаєш технічні вакансії з нуля, вмієш знаходити будь якого кандидата будь де, прописуєш структуру інтерв’ю, якими питаннями перевіряти різні рівні англійської, вмієш написати фідбек і відмову, і вмієш знайти мейл якого ніде немає. І ти готовий до реальної роботи.
Ти тренуєш витримку і доведення роботи до ідеального стану, коли після 4 перездач завдання наступне здаєш за 2 а то і зовсім з першої спроби:). Ти вмієш знаходити, аналізувати і структурувати інформацію, виділяти головне, вловлювати суть. Ти проходиш перевірки знань, пробні співбесіди і відшліфовуєш свої навички комунікації. Ти проходиш круті вебінари на різні теми і маєш можливість вчити англійську за цікавою і змістовною програмою за рівнями і відвідувати спікінг клаби на різну тематику (підписка на 3 місяці на англійську окремо). Про емплоймент це взагалі, це така знахідка, це просто безцінний досвід. Паралельно ти розкачуєш свій лінкедін і маєш готову «базу» кандидатів для майбутньої роботи. Тепер не дивуюсь, як стільки людей з Мейту отримує оффери кожнісінький день:)
Якщо в цифрах то це: 12+ годин теорії у відео та додаткові матеріали, 19 тем, 71 підтема, 52 практичні завдання (на момент коли я вчилась, зараз напевно вже ще більше), сотні переглянутих вакансій та профілів кандидатів. Емплоймент це 12 тем з детальними гайдами, 11 практичних завдань по створенню резюме текстового/відео кавер летер, створення та заповнення всіх потрібних профілів, гайди як і де шукати вакансії, рекрутерів і т.д. Платформа допомагає тримати всі подачі під рукою в відповідних статусах, не забуваєш нагадати про себе рекрутерам і це дуууже зручно і важливо. Тебе постійно тримають в тонусі координатори і ментори, ти активно подаєшся на вакансії, звітуєш про кожен тиждень подач.
Власне, за 3,5 тижні я знайшла свою першу роботу в ІТ рекрутинговій агенції (хоча подавалась не тільки в ІТ компанії, а і в інші сфери, загалом з платформи
Окрема подяка, знову, менторам і координаторам: вони підтримують постійно — фідбек на домашки, відповіді на питання по матеріалах, тех-чеки, пробні співбесіди, емплоймент «сінки», перевірки тестових завдань на етапі подач, поради, щодо компаній і співбесід. І окреме дякую Лізі Воробйовій, за те, що влюбила мене в рекрутмент))