18 грудня 2023 21:51
Вітаю) Я закінчила Full-Time Full-Stack курс. Ще на етапі вибору місця навчання я зупинилася на Mate Academy, адже, альтернативи на ринку їй немає, бо процес навчання включає в себе широкий спектр вмінь та навичок (до речі, набагато ширшим ніж було заявлено перед початком навчання), що потрібні майбутньому розробнику. Навчання було насиченим, різноманітним та динамічним (наприклад, щодня після вранішньої кави на мене чекали алгоритмічні задачі, а закінчувався день зустріччю з ментором для підбиття підсумків та/або для вирішення питань). Ґрунтовно продумана платформа для навчання дає безліч додаткових можливостей для саморозвитку та самоконтролю. Дружня атмосфера МА надихає та підбадьорює, особливо хочу відзначити співробітників МА — це команда дійсно крутих фахівців, що навчають, діляться досвідом та дають практичні поради. Тому, якщо є бажання та мотивація, то співпраця з Mate Academy точно буде плідною) Успіхів тобі, Mate Academy!