16 жовтня 2023 16:39

Roman Bondarenko, Java Developer в ThingsBoard

Навчання на парт-тайм курсі Java було надзвичайно захоплюючим, і я б хотів поділитися своїми враженнями.

Усі викладачі є досвідченими фахівцями у своїй галузі. Роз’яснення складних концепцій було зрозумілим і доступним для всіх. Можна сміливо звертатись за допомогою якщо виникають якісь питання.

Курс оновлюється прямо на очах, додаються нові матеріали. Ми вивчали сучасні практики та інструменти, які допомогли стати готовими до викликів сучасного програмування, що є надзвичайним плюсом.

Ще однією сильною стороною цього курсу була підтримка на всьому шляху навчання. Координатори та ментори завжди готові допомогти вирішити питання чи проблеми, які виникають. Крім того, є можливість спілкуватися з іншими студентами, обмінюватися досвідом та порадами, що створює сприятливу і комфортну атмосферу.

Загалом, навчання на курсі було надзвичайно корисним і захоплюючим досвідом. Я отримав навички, які дозволили мені розширити свій професійний рівень та підготуватися до роботи у сфері Java розробки. Саме тут і отримав свій перший оффер. Дякую Мейт за все)