15 жовтня 2023 17:23

Vladyslava Krasovska, UX/UI designer

Привіт) Хотіла від чистого серця порекомендувати Mate Academy, бо навчання тут це найкращий вибір, який я коли-небудь робила!

Я вчилась за напрямком UX/UI Design на парт тайм, навчання дуже подобалось. Змістовні модулі і уроки, мінімум теорії (не було води, тільки найголовніше) та максимум практики. Ти маєш супер ком’юніті, що завжди підтримає і допоможе з будь-якими питаннями. З тобою поруч будуть ментори, яки допоможуть створити круті роботи для портфоліо (але не розраховуй на покрокову інструкцію, такого не буде😅, вони будуть підштовхувати тебе самого шукати рішення, це крутий скіл, який буде в нагоді на майбутній роботі), а згодом вже координатори будуть допомагати тобі з пошуком роботи.

Маю тільки позитивні спогади про навчання в мейт і жодних недоліків. Вони постійно вдосконалюють свої курси і розвивають платформу (*дуже рада що встигла поробити Daily Tasks ✅, де ти повинен за одну годину виконати конкретне завдання, це дуже допомогло розвинути надивленність та швидкість)

Окремо дякую ментору Марії ❤️, які була моєю підтримкою впродовж майже всього курсу, давала мені якісний фідбек і можливість самій шукати рішення та рости як спеціалісту. Наразі я працюю в дизайн агенції, де маю змогу розвиватись і виконувати різні задачі, що безмежно мене надихає і мотивує!