19 вересня 2023 12:27

Olena Kozlova, UI/UX Designer

Привіт!
Я закінчила програму UI/UX дизайну. Моя оцінка 10 із 10.
Обрати саме цю школу, було найкращим рішенням на шляху опанування професії. Найбільше мене вразило, що після закінчення основного курсу, була ретельна підготовка та супровід в процесі працевлаштування.

Що до навчання — воно відбувалось на зручній та добре організованій платформі, всі теми пропрацбовувались максимально ретельно, ментори доступні та готові допомогти на будь якому етапі.
Що до етапу працевлаштування — прискіплива підготовка CV, відео CV, Cover letter, навіть повідомлень для спілкування з рекрутерами. Тренувальні співбесіди українською та англійською в необмеженій кількості, поки не відчуєш готовність до реальних інтерв’ю. Статистика подач, щотижневі обговорення вакансій, та допомога з тестовими завданнями!. Важко оцінити той масштаб роботи яка проводить школа з кожним студентом.

Mate бере на себе відповідальність за працевлаштування і не облишить допомогу поки студент не отримує оффер. Я більше не знаю ні одного навчального закладу який це пропонує.

Безмежно вдячна Mate, вони підняли планку освітніх платформ на якісно новий рівень!