28 серпня 2023 17:58

Viktoriia Slobodeniuk, Recruitment Specialist

Всім привіт)

Хочу щиро порекомендувати Mate academy для всіх, хто мріє опанувати нову професію в айті сфері. Я навчалась на курсі рекрутингу, і жодного разу не пожалкувала про свій вибір. Впевнена, на це впливала атмосфера підтримки та мотивації під час навчання.

Наша коуч Ліза дуже круто подавала інформацію на лекціях, а її жарти та меми це просто окрема любов. Окрім викладання, вона завжди була рада допомогти з питаннями в чаті, і дуже підтримувала під час етапу працевлаштування.

Менторки Віка, Уляна та Марина завжди давали розгорнуті фідбеки та практичні поради. В їх інтересах було не просто перевірити завдання, а й допомогти розібратися в темі, щоб у майбутньому ми успішно використовували знання на практиці.
А їх позитивні відгуки мотивували та надихали рухатися далі.

Оля, наша координаторка, підтримувала та допомогала нам під час всього етапу емплойменту, разом зі студентами переживала за всі етапи відбору у компаніях, і водночас раділа нашим успіхам.

Завядки Олі, Лізі, моїм координаторкам та всій команді я змогла влаштуватися в дуже круту компанію через 2 тижні після завершення курсу. Тож з цього вже можна зробити висконовок про якість навчання)

Окрім цього, навчальна платформа постійно удосконалювалася новими функціями. Команда Mate робила все можливе, щоб покращити наш навчальний досвід, водночас дослухаючись до студентів.

Хочу ще раз подякувати Mate за їх роботу та побажати успіхів ❤️

Підтримали:  Katya Katya Olya Koval

Віка, дуже радіємо твоїм успіхам! Нехай все вдається ❤️