2 серпня 2023 13:59
Під час курсів Front-end розробки в Mate academy, я здобув багато корисного досвіду, яким б хотів поділитися. Навчання було неперервним переживанням, але саме це зробило його захопливим.
Одне з найприємніших аспектів Mate academy була безумовна підтримка від менторів. Вони професіонали своєї справи та завжди готові були допомогти і відповісти на всі мої запитання. З їхніми порадами і керівництвом я зміцнювався як розробник.
По завершенні курсу мені допомогли знайти роботу, і я вже почав працювати. Велика подяка команді Mate academy за їхню надзвичайну підтримку і зусилля, які вони вкладають у розвиток своїх студентів. Це був чудовий досвід навчання, і я дуже рекомендую Mate academy всім, хто бажає стати професіоналом в обраній галузі. Крім того, я помітив що Mate academy активно розвиває свою навчальну платформу та додає різноманітні функції, що стимулює ще більше бажання навчатися.