12 липня 2023 22:30

Oleksandr Ivanov, QA Engineer

Доброго вечора, ми з Харкова!))
Вітаю, друзі!
Хочу лишити відгук про академію, яка допомогла мені змінити професійну діяльність з менеджера з продажу промислового вентиляційного обладнання до джуніор куа в крутій компанії Рінгостат у Нетпік Груп.
Це було спонтанне рішення, мріяв про куа дуже давно, та завжди не вистачало чогось на цьому шляху. І от пізно ввечері одного дня я таки наважився на цей крок. Почались довгі дні навчання: були легкі та веселі, були до ночі домашні завдання. В цілому, процес навчання налагоджений, крутий, цікавий, не було моменту, щоб я жалкував витраченого часу та докладених зусиль. Але так несподівано то все починалось, і так же несподівано і швидко то скінчилось((( І з відчуттям засмученості: вже звик до людей, до навчання, до графіку та різних цікавинок, — кожного дня мої хард скіли та софт скіли ставали кращими, — і ось це все закінчилось, час шукати роботу. Налаштовувався на довгий пошук. Але за якийсь тиждень я знайшов омріяну компанію (з першої співбесіди), яка на даний момент наче продовжує справу, що почала академія — це також наша, продуктова компанія, великий проєкт з купою функціоналу та модулями, цікаві та різноманітні задачі, чудова команда, серед якої я можу продовжувати ставати кращим спеціалістом... І вся ця казка завдяки тому, що почав діяти, що повірив у Мейт, а вони в мене.
Дякую! І раджу скептикам, бо сам такий, і саме напрямок QA, бо то для нас — хто не вірить на слово чи описаним вимогам)))) а не скептикам — обирайте на свій смак шлях, у Мейті багато напрямків. І не лякайтесь питати, якщо є сумніви, що саме обрати. Спеціалісти Мейту допоможуть вам знайти себе!