30 червня 2023 21:23

Anhelina Khomych, UI/UX Designer

Я закінчила курси UI/UX дизайну в Mate academy на початку червня, і хотіла би поділитися своїм досвідом. Під час навчання відбувалися зльоти та падіння, але це було очікувано, оскільки ця сфера для мене нова і я отримувала нові знання та навички в галузі UI/UX дизайну. Іноді бувало легко, іноді важко, але саме це робило процес навчання цікавим і заохочувальний.

Що мені особливо сподобалось у Mate academy, це підтримка, яку я отримувала від менторів. Вони професіонали своєї справи та завжди готові були допомогти та відповісти на мої запитання. Їхні поради та настанови допомагали мені розвиватися як дизайнеру і покращувати свої навички. Також окремо дякую координаторці Анастасії, за допомогою її порад я швидко знайшла роботу

Після завершення курсу мені допомогли знайти роботу, і я вже отримала оффер та почала працювати. Я дуже вдячна команді Mate academy за їхню підтримку та зусилля, що вони вкладають у розвиток своїх студентів. Це був чудовий досвід навчання, і я рекомендую Mate academy всім, хто хоче стати професіоналом у галузі UI/UX дизайну. Також Mate academy активно розвиває навчальну платформу, та додає різні фічі, це ще більше стимулює до навчання.