21 червня 2023 21:23
Я пропрацювала в Mate Academy майже 2 роки на позиції Java Developer / Mentor. Особисто для мене найбільшим плюсом роботи в мейті був неймовірно крутий колектив, і я дуже вдячна своїм колишнім колегам за все, чого я в них навчилася ❤️. На всіх проектах використовуються найновіші технології і best practises з розробки, є можливість заглибитися в різні технології. Компанія продуктова, і розробники мають реальну можливість впливати на продукт і вносити свої ідеї. В компанії майже повністю відсутня бюрократія і менеджмент відкритий до фідбеку. Працівники можуть впливати на різні процеси в компанії і змінювати їх, якщо вони погано працюють. Також гнучкий графік роботи і дуже комфортний офіс в центрі міста (куди їздити можна за бажанням).
Вимоги до працівників і темпи роботи в компанії досить високі, але якщо ви хочете розвиватися і постійно прокачувати свої хард і софт скіли 💪, вам точно сподобається тут працювати 😊.