13 червня 2023 11:22
Привіт! Нещодавно закінчила part-time курс з UX/UI дизайну і вже знайшла першу роботу.
На навчання потрапила завдяки програмі IT Generation і коли тільки проходила відбір, Mate був для мене в приорітеті. І мої очікування повністю виправдалися.
Було непросто, адже ви з менторами ідете до максимально гарного результату, відточуєте і здобуваєте купу нових навичок і вчитеся робити все на 100%. Тому щоб досягти успіху, вам потрібна неабияка мотивація та прагнення до навчання. І якщо ви маєте це, все інше Mate допоможе вам здобути.
У вас буде постійна підтримка менторів з будь-яких питань, зідзвони де ви можете обговорити свої проблеми, пропрацьовані кейси, яккі будуть виділятися на ринку, супер якісна підготовка до співбесід, яка допоможе вам проходити їх без зайвих нервів і з розумінням чого ви хочете і чого ви варті.
Зараз я починаю працювати з впевненістю, що маю всі необхідні для джуна скіли і можу видати якісний результат.
Мейт це 100 з 10! ❤