18 травня 2023 19:10
Привіт! Навчалась тут на парт-тайм курсі UI/UX Design
Ще до покупки курсу в мне було 2 спроби поступити на фуллтайм, але обидві вийшли провалом.
На першій спробі я не зрозуміла загальне завдання, а на другій, вірогідніше, завалила математику. Але я точно була впевнена, що врешті-решт я сюди доберусь)
Чому?
Спершу мене привабив їх безкоштовний розділ «Figma Basics», де чітко та без води вони навчили мене більше, аніж в SkillUp за 3 місяці. Потім подивилась на портфоліо студентів, і я точно зрозуміла, що маю бути тут. До того, я тримала конект з тодішню студенткою, яка вже була в пошуках роботи, чим сильно мене мотивувала.
Навчання вийшло не легким, складним. Перевага парт-тайму вилилась для мене в проблему, бо я планувала швидко закінчити курс, але на той момент завдання перевіряли лише раз в будній день, вже під вечір, менторів на перевірці було дуже багато, постійні правки, зробиш як скаже один — інший скаже виправити попереднє, через це виконня одного таску могло тривати декілька тижнів.
Я звернулась з цією проблемою до менторів та студент-координатора, де ми провели відеодзвінок та обсудили це питання. Я хочу подякувати вам за те, що ви прислухаєтесь до студентів, і робите все можливе для їх комфортного навчання, тож моя біль, моя проблема швидко минула, і далі все було гуд)
Мейт не стоїть на місці, він швидко розвивається, працює над своїми помилками, проводе щотижневе опитування серед студентів та удосконалюється!
Наразі завдання перевіряють в будь який день, тепер з’явилась можливість рев’ю в день здачі таску, встановили ліміт на перевірку менторів. Тобто кількість правок не зменшилась, якість перевірки на вищому рівні, просто вже без азарту на 8+ рев’ю)) і це дуже круто! бо мій голос був почутим
Протягом всього навчання ментори завжди були на зв’язку, багато корисних вебінарів, підтримки, та шалена мотивація від хештегу #hired, де постили наших випускників
Много тексту вистачить на ціле відео, я скажу коротко — РЕКОМЕНДУЮ!